• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gurović: Pešiću, zovi me, hoću u Zvezdu

Milan Gurović tvrdi da bi se veoma rado vratio u Crvenu zvezdu i da trener Svetislav Pešić treba samo da ga pozove.

 Gurović: Pešiću, zovi me, hoću u Zvezdu  Izvor: MONDO

Popularni Čiča je istakao da je novac najmanji problem i da bi svojim iskustvom dosta pomogao mladoj ekipi sa Malog Kalemegdana.

"Svetislav Pešić ima moj broj telefona, Zvezdi sam dostupan 24 časa. Samo treba da me pozovu, a novac je najmanji problem. Moje iskustvo bi bilo od neprocjenjivog značaja. Što se tiče mene, prepreke ne postoje. Zvezda je ta koja se pita", izjavio je Gurović za "Kurir".

Bivši as Zvezde i reprezentacije ističe da je Pešić napravio odličan posao u crveno-bijelom taboru.

"Svetislav Pešić je napravio sjajnu ekipu, udario je dobar temelj, što je u ovom trenutku najvažnije. Mislim da je konačno došao momenat da Zvezda osvoji titulu".

Iako će uskoro napuniti 34 godine, Gurović tvrdi da ima još mnogo toga da kaže na terenu.

"Sigurno da još mogu da igram na vrhunskom nivou. Ipak, da budem iskren, malo sam se umorio od košarke. Mislim da je došlo do zasićenja. Imam nekoliko ponuda i u naredna dva mjeseca razmotriću sve opcije", izjavio je Gurović, koji je prošlu sezonu proveo u Galatasaraju.

"Niko me nije maltretirao, pobjegao sam daleko od prozivki koje su me pratile u Srbiji. Generalno gledano, veoma sam zadovoljan minulom sezonom. Stigli smo do polufinala plej-ofa, a Efes je bio neprelazna prepreka".

Srpski košarkaš nosi samo lijepe uspomene iz Turske. On je zadovoljan životom u Istanbulu, ali i kvalitetom turske lige.

"Četiri do pet ekipa imaju zavidan kvalitet i budžete. Impresioniran sam gradom, ogroman je, prava svetska metropola. Nevjerovatne saobraćajne gužve su mi bile jedini problem. Tako nešto je teško riječima opisati. Treba ti gotovo cijeli dan da pređeš sa jednog na drugi kraj grada. Prvih mjesec dana hteo sam da se ubijem. Imaš pet traka u jednom pravcu i svi stoje. Gledao sam što manje da se krećem. To je jedino rješenje", istakao je Gurović i naglasio da se posljednjih mjeseci povukao malo iz medija kako bi imao "mir i dovoljno vremena da se posveti porodici i košarci".

Bivši reprezentativac ističe i da prati dešavanja oko nacionalnog tima Srbije i da dolaskom Dušana Ivkovića na kormilo stižu opet bolji dani.

"Duda je okupio mlade igrače koji sa ponosom nose dres sa državnim grbom. Nikada nikog ne treba moliti da igra za svoj narod i državu. Od toga nema većeg ponosa, ko tako ne osjeća, i ne treba da igra za Srbiju", zaključio je popularni Čiča.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC