• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Simonović o trojkama: Nije mi jasno...

Autor mondo.rs

"Šutiramo trojke na treningu i to dobro. Šutirali smo dobro i tokom sezone. Ovo sada... Nadam se da će biti bolje", konstatovao je kapiten Zvezde.

 Simonović o trojkama: Nije mi jasno... Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Iako su prvi napravili "brejk" u finalnoj seriji i poveli 1:0, košarkaši Crvene zvezde Telekom nisu prvi došli i na pobedu do titule. To su, kao i prethodnih sezona, uradili igrači Partizana.

Trijumfom pred stotinak svojih navijača u "zaključanoj" hali Pionir, tim Duška Vujoševića stekao je prednost u seriji (2:1) i u subotu će imati priliku da ponovo odbrani titulu.

Crno-beli su i u četvrtak poveli u prvom poluvremenu i znali kako da se izbore sa protivnikom u nastavku. Kao u prethodnoj utakmici, nisu imali veliki razlog da strepe od šuta Crvene zvezde van linije 6,75 metara.

Igrači Dejana Radonjića pogodili su dva šuta za tri poena od prvih 17! Potom su "vezali" tri pogotka, pa se vratili na staro sa osam uzastopnih promašaja!

"Ne znam, stvarno. Šutiramo na treningu, i to dobro. Šutirali smo dobro i tokom sezone. Ovo sad nešto... Nije mi jasno, ali videćemo, nadam se da će sledeću utakmicu biti bolje", izjavio je kapiten Zvezde Marko Simonović, koji je završio utakmicu sa šest poena.

Prema njegovom mišljenju, uzrok poraza crveno-belih je loša selekcija napada i šuteva u završnici.

"Nije kraj borbe, ali jeste velika šteta. Zasluženo su pobedili, čestitam im. Imali smo i mi šansu, par puta smo se vraćali. Mogli smo da ih prelomimo u njihovim lošim minutima, ali smo pred kraj bezveze odigrali u napadu".

 "Uvek ima šanse da se vratimo u seriju. Nosili smo se sa pritiskom tokom sezone, sad je kraj, malo je drugačije, ali ćemo uraditi sve da damo maksimum, da dobijemo pred našom publikom i uđemo u petu".

Šta bi Crvena zvezda morala da uradi da bi uspela da zakaže "majstoricu"?

"Ima par stvari koje moramo da promenimo. Da budemo strpljiviji, da bolje skačemo. Vruća mi je glava, pa ne mogu sad o svemu da pričam. Moramo da budemo pametniji u napadu, morate da gradite igru protiv Partizana... To je dobra ekipa, ne možete da ih dobijete na 'A-U', kako mi to kažemo u košarci".

"Oni su sada verovatno puni samopouzdanja, ali mislim da i mi imamo karakter i da nismo za bacanje. Idemo da se skupimo, da odigramo tu četvrtu, pa da vidimo kako će da bude. Ovu utakmicu smo mogli da dobijemo da u završnici, na šest razlike, nismo izgubili dve lopte zaredom".

Sada je pitanje i mogu li crveno-beli da dva puta uzastopno pobede "večitog" rivala?

"Oni su dobili dve, mi smo dobijali tokom sezone. Moguće je, nije lako, ali je moguće. Zavisi od njih, ali dosta zavisi i od nas".

Biće ovo dugih 48 sati za košarkaše Zvezde...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC