• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Poremetio nas je ceo ambijent

Autor mondo.rs

Trener crveno-belih smatra da su preloman uticaj na ishod finala imali događaji na prvoj utakmici, ali i da je posle četvrtog meča trebalo da bude 2:2.

 Radonjić: Poremetio nas je ceo ambijent Izvor: MN PRESS

Dejan Radonjić čestitao je Partizanu na osvojenoj tituli, uz žal što finalna serija nije produžena na peti, odlučujući meč.

Crvena zvezda Telekom u subotu je posle produžetkaporažena pred svojim navijačima rezultatom 87:95 (1:3).

"Čestitam Partizanu na osvojenoj tituli. Uradili smo dosta toga u pripremi meča, s obzirom na to da prethodna dva nismo odigrali onako kako možemo. Večeras smo odigrali odličan meč. Imali smo kontrolu igre, prednost... Uprkos okolnostima, evidentno je da smo mogli da pobedimo, da smo bili koncentrisaniji i pametniji", rekao je šef struke Dejan Radonjić.

VAŽAN PLASMAN U EVROLIGU

Radonjić se zahvalio igračima na kvalitetnom radu i tome što su dobro izneli veliki broj mečeva u uslovima "velikog pritiska". Podsetio je na dobre rezultate u svim takmičenjima...

"Iskoristili smo okolnosti u Ciboni i zahvaljujući prvom mestu u ligaškom delu izborili novo učešće u Evroligi, što smatramo značajniim za klub".

Upitan da li želi da ostane u Zvezdi, rekao je da predstoje analiza i razgovori.

"Odluku ću doneti u racionalnim uslovima, bez emocija. Slede razgovori, sve će biti prezentovano javnosti kao što se radi u ozbiljnim klubovima. Iz mog stava tokom utakmice prilično se jasno vidi kakav je moj osećaj dok radim".

 On se osvrnuo na trenutak od koga se sedam poena prednosti pretvorilo u "minus tri".

"Izgubljene lopte, prekršaji u bonusu... Dali smo protivniku mogućnost da se lagano vrati u igru. Na kraju smo imali priliku da slavimo tim šutem Jake Blažiča, ali je meč otišao u produžetak, gde je sve bilo značajno drugačije".

Radonjić smatra da je način na koji se odvijala prva utakmica (povlačenje Partizana sa terena, tuča, igra "pet na tri") dosta uticao na nastavak finalne serije.

"Prvi meč smo odlično odigrali, do momenta kada su se desile stvari koje su se desile. Čitav taj ambijent očigledno nas je dosta poremetio i uneo nam nešto što nam nije bilo potrebno, niti dobro za mečeve koji slede. Partizan je to vešto iskoristio da pred našim navijačima izjednači na 1:1, kada smo mi odigrali nedovoljno dobro. Evidentno je bilo da su iskoristili sve što je bio proizvod događaja koji su obeležili taj prvi duel".

Zvezdin strateg čestitao je ekipi na pokazanom karakteru i "enormnoj motivaciji".

"Nije logično da samo dva meča u ovoj seriji odigramo jako, jako dobro. Neke druge okolnosti su uticale na to, da kada je bilo potrebno, ne dođemo do forme potrebne za finale domaćeg prvenstva".

"Večeras smo pokazali nešto što je ekipa cele godine vrlo konkretno pokazivala. Dali smo sve od sebe, iscedili se, pogrešili u dve-tri situacije i dozvolili takođe odličnom protivniku da to iskoristi. Moglo bi da se kaže da je to bilo najbitnije, ali..."

"Hvala navijačima, napravili su sjajan ambijent", dodao je Radonjić, ne želeći da komentariše "otimačinu" pehara namenjenog prvaku, od strane Zvezdinih pristalica.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC