• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gagić zablistao, pa poručio: Ponosan sam!

Autor mondo.rs

Centar Partizana bio je jedan od najvažnijih igrača crno-belih u odbrani titule.

 Gagić zablistao, pa poručio: Ponosan sam! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Odsustvo Dejana Muslija iz završnice finalne serije zbog upale pluća stvorilo je Đorđu Gagiću šansu da se istakne. Priliku je zgrabio i potpuno iskoristio.

Centar crno-belih ubacio je 12 poena u četvrtoj, poslednjoj utakmici i dao veliki doprinos trijumfu crno-belih. Njegovo zakucavanje uz faul praktično je "prelomilo" produžetak i poguralo Partizan ka tituli.

O svom učinku posle utakmice nije hteo da priča.

"Ne znam šta bih o svojim poenima. Utakmica je živa materija, non-stop se krećemo, igramo. Sad, zavisi. Ne mogu da pričam o tome. Drago mi je što je lopta bila kod mene, što sam to realizovao. Ponosan sam, presrećan. Hvala publici što su došli. Hvala i ljudima koji su nas čekali ispred 'Pionira'. Bez njih to ne bi bilo to", izjavio je Gagić posle izlaska iz svlačionice.

Osvajanje još jedne titule nazvao je velikim uspehom i konstatovao veliku radost u svlačionici.

"Prelepo slavlje. Fer i korektna utakmica, Zvezda je jaka i dobra ekipa, ni u ludilu ne bi trebalo da se potceni. Momci su se borili, isto kao i mi, ali smo na kraju mi izvukli pobedu".

Poslednji meč finalne serije obeležili su i njegovi verbalni okršaji sa Markom Simonovićem. Ipak, posle utakmice kapiten Zvezde prišao je Gagiću i čestitao mu uspeh.

"Emocije, adrenalin, sve to kad se spoji... Ovakva atmosfera - derbi je to. Fer i korektna borba i sa njihove strane. Ispali su korektni na kraju, on (Simonović) je pružio ruku. Bilo je tu svega. Ne može da se priča o tome na terenu, i ja sam možda nekad reagovao kako ne treba, ali nebitno je to. Nećemo o tome, ispali su korektni, čestitali najiskrenije. Svaka čast momcima, borili su se. Svako se bori za svoju kožu".

Svoje profesionalne planove i (ne)ostanak u Partizanu sada stavlja u drugi plan.

"Čekam sada malo da odmorim, još nekih mesec dana, treba da postanem tata i to je trofej koji najviše čekam".

Takođe, nije hteo da komentariše ni slavlje bez većeg trofeja, koji su "Delije" ukrale posle utakmice, pa bacile sa tribine i predale Simonoviću.

"Ne bih to da komentarišem. Pošteno smo igrali i zaradili titulu. Proslavili smo sa našim navijačima. Trofej kao trofej, stvar kao stvar... Ne znam šta o tome da pričam. Nama su najbitniji naši navijači, da smo slavili sa njima. To nam je bilo bitnije od svega".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC