• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Udruženje klubova: Nije naše da čuvamo pehar

Autor mondo.rs

Predsednik Udruženja klubova Košarkaške lige Srbije Darko Jovičić rekao je da će u toku nedelje sa saradnicima ispitati sve okolnosti oko krađe pehara na meču finala plej-ofa između Partizana i Crvene zvezde.

 Udruženje klubova: Nije naše da čuvamo pehar Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Na četvrtom, poslednjem meču finalne serije plej-ofa između Partizana i Crvene zvezde (3:1) dogodio se nesvakidašnji incident, kada su navijači crveno-belih ukrali veliki pehar namenjen pobedniku, odneli ga na tribine, a zatim polomili, nakon čega je crno-belima uručen samo mali trofej koji ostaje u trajnom vlasništvu.

 Predsednik Udruženja klubova Košarkaške lige Srbije Darko Jovičić ističe da će se narednih dana ozbiljno baviti tim incidentom, nakon čega će imatu jasnu sliku ko je odgovoran za propuste.

"Ne mogu da dajem precizne komentare, jer sa saradnicima koji su radili na tome imam sastanak ove nedelje. Moramo da ispitamo okolnosti pod kojim se sve to desilo. Moguće da je to uradio neki pojedinac. Pregledaćemo snimke i videti šta je doprinelo da dođe do ovoga", rekao je Jovičić.

Kapiten Crvene zvezde Marko Simonović je posle kraže pehara otišao na tribinu gde su bile smeštene pristalice crveno-belih u pokušaju da vrati trofej, ali mu to nije pošlo za rukom, tako da su igrači Partizana ostali bez njega i dobili samo medalje.

"Prema propozicijama, mi nemamo obavezu da stojimo pored pehara. To što se desilo je stvarno bizarno, da nekom padne na pamet da se provlači pored policije i krade pehar", naveo je Jovičić.

Predsednik Udruženja klubova KLS je dodao i da mu smetaju kritike na račun menadžmenta lige i podsetio da je incidenata bilo i dok je takmičenje bilo pod ingerencijom Košarkaškog saveza Srbije.

"To je sve posledica situacije u kojoj se trenutno nalazimo. Podsetiću da je, u takmičenjima koje je vodio KSS bilo mnogo gorih scena, tuča na parketu, pa i ono prekinuto finale Kupa Radivoja Koraća u Kragujevcu", zaključio je Jovičić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC