• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danilović: Hvala momci, hvala Dule!

Autor mondo.rs

Predsednik Partizana pripisao igračima i stručnom štabu sve zasluge za uspeh . "Neće biti lako ni sledeće sezone", upozorio je na svečanom koktelu.

 Danilović: Hvala momci, hvala Dule! Izvor: MN PRESS

KK Partizan imao je lep povod da u utorak proslavom obeleži uspešan kraj sezone. Prošle godine to nije mogao zbog blokade klupskog računa.

Osvajanje još jedne titule, 13. uzastopne, crno-beli su ovog leta obeležili prigodnim koktelom u restoranu "Vatrenka", na Zemunskom keju.

U prisustvu svih igrača osim Bogdana Bogdanovića (otputovao u SAD, na draft) i Davisa Bertansa (otišao u Letoniju iz privatnih razloga), KK Partizan uz osmehe se oprostio od još jedne takmičarske godine.

Predrag Danilović, predsednik kluba, održao je kratak govor. Još jednom je čestitao košarkašima i stručnom štabu odbranu domaćeg trofeja.

"Pre svega, čestitam svima vama titulu. Veoma mi je drago što ste došli, nismo hteli da ovo slavlje pravimo 'široko', ali smatram da ovaj broj ljudi jeste onaj koji će biti uz Partizan i kada je Fajnal-for u Parizu i kada su velike poteškoće, kao sada. Naravno, neće biti lako ni sledeće godine".



Proslavi Partizana prisustvovali su i njegovi bivši igrači Vladimir Lučić, Mića Berić, Zoran Stevanović, Vlada Dragutinović, Goran Grbović, nekadašnji trener crno-belih i ex selektor Dušan Ivković, bivši gensek FK Partizan Žarko Zečević, Branko Ružić, glumac Nenad Jezdić i drugi.

"Hvala pre svega igračima, jer je ovo njihova titula, zatim i treneru Vujoševiću i njegovim saradnicima", poručio je on.

Danilović je priznao da mu je najnovija titula, 21. Partizanova, "na neki način" draža od mnogih prethodnih. Takođe, izazio je zahvalnost i onima koji su pomogli organizaciju proslave.

"Hvala ljudima koji su nam omogućili da se večeras ovde družimo, ali neću da im pominjem imena, da sutra ne bi imali probleme", malo u šali, malo u zbilji dodao je predsednik Partizana.

U zemunskom restoranu uz ekipu je bio i kapiten Žofri Lovernj, koji je potpisao dvogodišnji ugovor sa ruskim Himkijem, pa se emotivnim pismom pozdravio od Beograda, Srbije, saigrača, kluba, navijača, "forumaša", svih koji su ga podržavali...

Pred crno-belima je odmor, u iščekivanju definitivne odluke Evrolige o prohodnosti srpskih timova u to takmičenje, posle odustajanja Cibone. Ako bi Partizan dobio pozivnicu za kvalifikacije, onda bi narednu takmičarsku sezonu počeo s prvim danima oktobra.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC