• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sansi vraćaju Bogdana u Evropu

Autor mondo.rs

Sudeći po prvom komentaru generalnog menadžera Finiksa, MVP finala srpskog plej-ofa će zaigrati u NBA ligi "za godinu ili dve".

Bogdan Bogdanović izabran je na NBA draftu, ali bi njegov san o nastavku karijere u najkvalitetnijoj ligi sveta mogao da bude odložen za koju godinu.

To je svojom izjavom nagovestio generalni menadžer Finiks Sansa, koji su ga uzeli sa 27. pozicije. Rajan Mekdonou čak očekuje da Bogdan sledeće sezone nastavi da igra u Partizanu!

Upitan kakva je situacija sa njegovim ugovorom i kada se može očekivati u dresu Sansa, Mekdonou je odgovorio: "Za godinu ili dve".

"Očekujemo da će se vratiti u Evropu i igrati za Partizan, koji spada u red najboljih timova bivše Jugoslavije, ali i cele Evrope. Sa pažnjom ćemo pratiti njegov igrački razvoj, jer mislimo da u perspektivi može da postane deo naše igračke rotacije".

Mekdonou je predstavio Bogdana kao "jednog od najboljih mladih evropskih igrača".

"Snažan je, bio je produktivan u mečevima Jadranske lige, kao i Evrolige, prilično je dokazan za igrača starog 22 godine..."

On je dodao da ni bolje rangiranim pikovima, Ti Džeju Vorenu i Tajleru Enisu, neće biti garantovana minutaža.

"Zadovoljni smo sastavom koji prenosimo iz prošle sezone, gledaćemo da angažujemo i nekog slobodnog agenta, tako da ništa neće biti unapred garantovano. Imamo 'dublji' i talentovaniji sastav, pa očekujem da tokom trening kampa bude dosta borbe za pozicije".

"Ti Džej i Tajler imaju potencijal. Ako budu dobro radili, ako nastave da napreduju, što sam siguran da hoće, ne vidim razlog da ne dobiju određeni prostor tokom 'ruki' sezone".

Dakle, ostaje da se vidi hoće li Partizan zadržati Bogdanovića, ili ga pustiti u neki od bogatih evropskih klubova, koji su već izrazili spremnost da plate - za aktuelne uslove u evropskoj košarci - veliko obeštećenje.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC