• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đorđević zove Simonovića?

Autor mondo.rs

Zbog povrede Vladimira Lučića i nedovoljne opravljenosti Vladimira Micova mesto u reprezentaciji Srbije mogao bi da nađe kapiten Zvezde, prenosi "Žurnal".

 Đorđević zove Simonovića? Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Posle spuštanja zavese na košarkašku sezonu, sve oči uprte su u reprezentaciju. Selektor Aleksandar Đorđević će 1. jula i zvanično saopštiti spisak od 18 igrača koji konkurišu za mesto na Mundobasketu u Španiji ovog leta.

"Žurnal" prenosi da će selektor Srbije izdiktirati i neka nova imena, koja se nisu našla na širem spisku koji je objavljen početkom juna, i to zbog problema sa povredama.

Novo ime mogao bi da bude Marko Simonović. Kapiten Zvezde pominje se kao zamena za Vladimira Lučića, odnosno Vladimira Micova.

Naime, Lučić nije igrao ni na Eurobasketu u Sloveniji prošlo leta zbog povrede leđa, a nije se naigrao ni u Valensiji jer je propustio veći deo sezone zbog povrede nožnog zgloba. On se u martu vratio na teren posle operacije i ekipi je pomogao u osvajanju Evrokupa i plasmana u Evroligu, ali ga opet muče leđa, zbog čega je neizvesno da li će se pojaviti u reprezentaciji.

Zamena za Lučića na poziciji tri izgleda neće moći da bude ni Vladimir Micov jer još nije fit. Košarkaš CSKA je zbog bolesti propustio završnicu VTB lige i osvajanje trofeja i čini se da još nije spreman za napore.

Tako su se iznenada otvorila vrata Marku Simonoviću, koji je sa univerzitetskom reprezentacijom Srbije osvojio zlatnu i bronzanu medalju 2009. i 2007. godine. Njemu je poslednjih dana nagovešteno da bi mogao da se spremi za obaveze narednog meseca.

Da li će i koliko biti promena u odnosu na prvobitni širi spisak bie poznato u utorak kada se Đorđević obrati javnosti i saopšti ko će se pojaviti na pripremama nacionalnog tima 9. jula u Beogradu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC