• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teodosić na snimanju, tandem u Beogradu

Autor mondo.rs

Sve misli tokom kratkog predaha između turnira u Trstu i Pou vezane su za povređene reprezentativce.

 Teodosić na snimanju, tandem u Beogradu Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Ovo leto je valjda četvrto uzastopno tokom kojeg košarkaška reprezentacija Srbije ima ozbiljnih problema sa povredama, što u pripremnom periodu, što na samim takmičenjima.

Teško je objasniti konstantne pehove naših igrača, ali je činjenica da su ove godine "zaređali" u rekordnom broju.

Poznato je da osovinu svakog tima čine igrači na pozicijama plejmejkera i centra, a selektor Aleksandar Đorđević baš tu ima najviše razloga za glavobolju.

Kapiten Nenad Krstić (koleno) nada se da će tokom sledeće nedelje početi da trenira sa ekipom, Nemanja Nedović verovatno je slomio mali prst na nozi, a poslednji maler desio se na utakmici protiv Italije, u utorak, kada je Miloš Teodosić nekoliko minuta pre kraja nezgodno stao i sam povredio skočni zglob. Tu je i Vasilije Micić, sa iznenada otkrivenom vodom u kolenu...

Teodosić će u sredu u ranim popodnevnim časovima biti upućen na snimanje, nakon čega će se znati više o prirodi njegove povrede i koliko bi, eventualno, startni plejmejker nacionalnog tima trebalo da pauzira.

Ako ne bude mogao da igra na turniru u Pou (8-10. avgusta), teret organizacije igre moraće da preuzme Stefan Marković, kome mogu da pomognu Bogdan Bogdanović, Vladimir Micov, Nemanja Bjelica...

Srpska ekspedicija iz Italije će se u četvrtak preseliti u Francusku, a prvi rival na drugom kontrolnom turniru biće Grčka, u petak od 18 časova. "Orlovi" će u subotu od 16.30 časova igrati protiv Hrvatske, a u nedelju od 20.30 odmeriće snage sa selekcijom domaćina, aktuelnim šampionom Evrope.

Do tada će uveliko biti jasno kakva je situacija sa povredom Nedovića, koji je u sredu ujutru autom krenuo iz Trsta za Beograd (obaviće pregled magnetnom rezonancom) i to u društvu Krstića, koji će do ponedeljka raditi po posebnom programu sa kondicionim trenerom Srđanom Sarićem.

Podsetimo da su "orlovi" u Trstu zabeležili rutinske pobede nad Bosnom i Hercegovinom i Kanadom, da bi u meču za trofej, uz obilatu asistenciju sudija, izgubili od raspoloženih Italijana (80:71), predvođenih Alesandrom Đentileom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC