• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda sa "svežom snagom" otišla na Zlatibor

Autor mondo.rs

Dejan Radonjić odveo ekipu na planinu na bazične pripreme. Timu priključio trojicu novih igrača, kao i prekaljenog Vuka Radivojevića. Dženkins i novajlija Vilijams stižu za nekoliko dana.

Košarkaši Crvene zvezde Telekom otputovali su na Zlatibor gde će boraviti do 29. avgusta i sprovesti bazični deo priprema.

Od starta priprema trener Dejan Radonjić na raspolaganju ima osmoricu igrača (Marjanovića, Lazića, Dangubića, Rebića, Tejića, Gudurića, Čvorovića i Kaplanovića), dok su Nikola Kalinić, Luka Mitrović, Jaka Blažič i Maik Cirbes zauzeti reprezentativnim obavezama.

VILIJAMS

Pred put na Zlatibor Crvena zvezda je popunila upraženjno mesto plejmejkera dovođenjem Markusa Vilijamsa. "To je jako dobra vest. Markus Vilijams će nam se priključiti sledeće nedelje. Upražnjeno mesto organizatora igre bilo je veoma kompleksno za nas tokom čitavog prelaznog roka. Skautirali smo veliki broj igrača, razmatrali smo mnogo opcija i na kraju došli do Vilijamsa za koga smatram da će svojim iskustvom i kvalitetima pomoći da ova mlada ekipa bude još bolja", rekao je Radonjić.

Čarls Dženkins i novo pojačanje Markus Vilijams za nekoliko dana će se priključiti timu.

Radonjić je, shodno planu koji treba da se realizuje na Zlatiboru, morao dodatno da osveži snage.

"Ekipi smo priključili Branu Đukanovića i Ognjena Dobrića iz ekipe FMP, kao i Đorđa Majstorovića, nekadašnjeg Zvezdinog juniora koji je prošle sezone igrao za Helios. O njegovom statusu ćemo odlučivati tek po završetku priprema. S obzirom da nam nedostaje veliki broj igrača na Zlatiboru će sa nama trenirati i Vuk Radivojević, što će nam omogućiti da imamo optimalan broj igrača za neometan rad", objasnio je stateg crveno-belih.

Radonjić je rekao da je do sada sve zacrtano sprovedeno u delo i da očekuje da će na Zlatiboru ekipa nastaviti da radi punom parom.

"Iako smo radili u malo drugačijim okolnostima, s obzirom na broj igrača koje smo imali na raspolaganju, mogu biti vrlo zadovoljan. Najvažnije je da smo sproveli u delo sve ono što je bilo u planu. Na Zlatiboru imamo izvanredne uslove za rad, a akcenat će biti na sticanju fizičke snage i kondicije. Kako nam se prvotimci budu priključivali tako ćemo sve više pažnje usmeravati na samu igru", poručio je Radonjić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC