• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poraz Zvezde na debiju Dangubića

Autor mondo.rs

Crveno-beli kao domaćini, bez prisustva publike, izgubili od Budućnosti - 75:78 (11:25, 18:19, 24:21, 22:13).

Od "minus 15" na poluvremenu do časnog poraza!

Košarkaši Crvene zvezde Telekom izgubili su od podgoričke Budućnosti, u meču sa malim brojem svedoka, pošto je odluka bila da kapije hale Pionir ostanu zaključane. Prema izveštaju objavljenom na klupskom sajtu, crveno-beli su poraženi pre svega zbog velikog broja izgubljenih lopti i zbog velikog broja promašenih slobodnih bacanja.

Crvena zvezda Telekom – Budućnost VOLI 75:78 (11:25, 18:19, 24:21, 22:13)

Prve minute u crveno-belom dresu odigrao je Nemanja Dangubić, koga je tokom leta mučila povreda kolena. Za crveno-bele nisu nastupili povređeni Branko Lazić i Nikola Čvorović, kao i Nikola Kalinić, koji bi ekipi trebalo da se priključi u petak.

"Izabranici trenera Dejana Radonjića prilično mlako su otvorili meč što su Podgoričani iskoristili i već na kraju prve deonice imali su dvocifrenu prednost. Ipak, Zvezda je u drugom poluvremenu zaigrala mnogo agresivnije i uspela je da priđe na osam poena minusa (38:46), ali su gosti sa dve uzastopne trojke ponovo stekli osetniju prednost", piše u izveštaju na klupskom sajtu.

Najbolji strelac crveno-belih bio je Čarls Dženkins, sa 22 ubačena poena. Efikasni su bili i Markus Vilijams sa 18 i Boban Marjanović sa 12. Dvocifren učinak imao je i Luka Mitrović, sa 10.

Među Podgoričanima istakao se novajlija na poziciji centra - Darko Planinić. Ubacio je 16 poena.

Sastavu Dejana Radonjića ovo je bila proba između renomiranih turnira u Miluzu (skor 2-1) i naredne nedelje u Istanbulu, gde predstavnika Srbije u Evroligi 2014/15 očekuju CSKA i Fenerbahče, a u trećoj utakmici Unikaha, Efes ili Olimpijakos.

Crvena zvezda Telekom: Mitrović 10, Blažič 2, Rebić, Gudurić 2, Vilijams 18, Dangubić 4, Kaplanović, Marjanović 12, Tejić 4, Cirbes 1, Dženkins 22.

Budućnost: Planinić 16, Šehović 12, Dašić 6, Vitkovac 9, Popović 2, Ćapin 9, Subotić, Šili 11, Rikić 2, Rejnolds 6, Ivanović 5, Čarapić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC