• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jović: Sanjajte... Moj san se ispunio

Autor mondo.rs

Reprezentativac Srbije ističe da je prelaskom u Crvenu zvezdu uradio ono o čemu je maštao kao klinac. "Na svakom treningu i utakmici davaću 100 odsto svojih mogućnosti", poručio mladi Nišlija.

 Jović: Sanjajte... Moj san se ispunio Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Stefan Jović tvrdi da je imao sezonu za zaborav, nakon čega se desilo čudo.

Sa reprezentaticijom Srbije osvojio je srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u Španiji, a onda je iz kragujevčakog Radničkog prešao u Crvenu zvezdu, klub za koji navija od malih nogu.

"Iza mene je turbulentna sezona koja je bila puna povreda zbog čega sam malo igrao. Mogu slobodno reći da je to bila sezona za zaborav, s obzirom na to koliko sam utakmica propustio. Međutim, bio sam uporan, ostao sam pozitivan pa je kao pravi šlag na tortu došlo sve ovo što se desilo sa reprezentacijom i naravno moj potpis na ugovor sa Crvenom zvezdom", rekao je Jović nakon što je stavio paraf na trogodišnji ugovor.

ZDRAVA KONKURENCIJA

Stefan Jović će na bekovskim pozicijama imati žestoku konkurenciju, ali tvrdi da ga to raduje. "Kada je reč o konkurenciji u timu najbitnije je da ona bude zdrava, jer to je najsigurniji put do uspeha. Ono što je primetno već na prvi pogled je da među igračima vlada odlična atmosfera i to je jako pozitivno."

 Mladi Nišlija istakao je da mu se dolaskom na Mali Kalemegdan ispunio dečački san.

"Veoma sam srećan što smo pregovore završili uspešno. O tome sanjam od malena i sa nestrpljenjem očekujem prvi meč. A ostalima poruka - nemojte nikad da prestanete da sanjate, jer snovi zaista mogu da se ostvare. Ako ne verujete, setite se mog primera", dodao je talentovani bek i potvrdio da su postojale i druge ponude iz inostranstva.

Jović je odradio i prvi trening sa novim saigračima.

"Sa nekoliko momaka sam već imao prilike da igram, sa nekima sam ovog leta sarađivao u reprezentaciji, a neke poznajem jer smo bili direktni rivali na terenu. Mogu da kažem da su prvi utisci zaista super. Vidim da su svi igrači jako motivisani, da vole da rade, da daju sve od sebe na treningu i zbog svega toga mislim da će ova godina biti dobra za nas i naše navijače".

On će odmah biti "bačen u vatru" - na turniru "Gloria kup" u Istanbulu. Ipak, Nišlija ne brine - obećava da će na svakom meču igrati na najvišem nivou.

"Od mene mogu da očekuju da ću na svakom treningu i utakmici davati 100 odsto svojih mogućnosti. Siguran sam da će to zalaganje i moja velika posvećenost doneti rezultat. Prošle godine sam dosta pratio Zvezdine utakmice na malim ekranim i video sam da je podrška navijača bila izvanredna. Ne sumnjam da ćemo i ove sezone od strane navijača biti ispraćeni na isti način i nadam se da ćemo uz njihovu pomoć i podršku uspeti da ostvarimo sve zacrtane ciljeve", istakao je Jović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC