• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Protiv Olimpije i oscilacija

Trener Zvezde pred derbi 3. kola (subota, 21.00) rekao da je nastup Jovića "pod većim upitnikom nego protiv Cibone" i da je mladom timu potrebna podrška.

 Radonjić: Protiv Olimpije i oscilacija Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Kakve su partije crveno-beli pružili u uvodna dva kola pokazuje koš-razlika "plus 54", dok drugoplasirana Olimpija ima samo "plus 15", ostali pratioci još manje.

Žreb je hteo da se u narednoj rundi sretnu upravo ta dva tima, u Pioniru u subotu od 21 čas, tako da će neko morati da se "oprosti" od stoprocentnog učinka.

Dejan Radonjić zadovoljan je izdanjima svoje ekipe, ali podseća da je ovo tek početak sezone.

"Našem mladom timu je potrebna podrška. Slabosti u vezi sa uigranošću i formom smo u prva dva kola nadoknadili agresijom, a tako bi trebalo da bude i u subotu", naveo je Radonjić i dodao da su Levski i Cibona savladani "možda i nerealnom razlikom".

"Biće oscilacija, možda već protiv Olimpije. Ne zbog našeg samozadovoljstva, već zato što je to realna stvar. Nadam se da ćemo kroz period rada moći da se izborimo sa tim".

Prema njegovim rečima, Zvezda još ne trenira u punom sastavu. Stefan Jović bio je pod znakom pitanja za gostovanje u Zagrebu, izašao je na teren, za nepuna tri minuta ostavio odličan utisak, ali ga je trener brzo povukao na klupu.

"Jović je za sedam dana odradio jedan trening i sada je njegov nastup pod većim znakom pitanja nego što je bio u utorak".

Crnogorski stručnjak ukazao je poštovanje narednom protivniku, koji je takođe savladao Cibonu u Zagrebu, potom i Cedevitu kod kuće.

"Olimpija je pokazala da od nje treba očekivati učešće u borbi za sam vrh. Dugo su igrali Evroligu, pa napravili zaokret, ali njihove ambicije su uvek visoke"

"Prednjači Omić na poziciji centra, gde imaju i Begića. Tu su iskusni Marinović i Nikolov... Na osnovu viđenog, očekuje nas težak meč. Oni su u prva dva kola mogli da pobede i ubedljivije, ali su promašivali slobodna bacànja", primetio je Zvezdin šef struke.

DEČIJA NEDELJA

Ulaznice za subotnju utakmicu koštaće 30 dinara više nego inače (330 za mesto na tribinama) zbog humanitarne akcije "Dečija nedelja".

Kao deo tima u kome bi tokom sezone mogli da se jave problemi, pominje se centarska linija, samo sa četvoricom igrača - Mitrovićem, Tejićem, Marjanovićem i Cirbesom.

Do daljeg nije u planu dovođenje pojačanja.

"Rekao sam već da krećemo u sezonu sa ovim momcima. Verujemo u njih, mladi su, ali nadam se da ćemo uspeti da iznesemo sve zahteve. Ako bude potrebe - reagovaćemo. Zadovoljan sam njima četvoricom, kako su mladi, kako napreduju i time što su perspektiva srpske košarke bez ikakve dileme".

Crveno-belima će okršaj sa Olimpijom biti generalna proba za otvaranje Evrolige, protiv Galatasaraja u Areni narednog četvrtka.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC