• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gašić: Partizan spreman za sva iskušenja

Crno-beli protiv Cedevite u Zagrebu počinju seriju od tri teška gostovanja. Velimir Gašić umesto Duška Vujoševića na klupi.

 Gašić: Partizan spreman za sva iskušenja Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Nije se dugo čekalo na prvo isključenje Duška Vujoševića u novoj sezoni. Crno-beli su bez šefa struke u poslednjih 12 minuta izgubili utakmicu od Krke, a biće bez njegovih instrukcija i tokom derbi meča trećeg kola, protiv Cedevite u Zagrebu (subota, 19.00).

Direktor ABA lige Josip Bilić u četvrtak je suspendovao Vujoševića zbog "neprimerenog ponašanja prema sudijama za vreme i nakon završetka utakmice i zbog podnesene prijave od strane sudija", što znači da će pored aut linije ponovo morati da stane Velimir Gašić.

Prvi asistent u stručnom štabu bio je u toj poziciji mnogo puta u prethodne dve godine, što zbog kazni, što zbog bolesti trofejnog trenera.

Sada će sa mladom ekipom pokušati da se koliko-toliko revanšira Cedeviti za aprilski poraz u Kombank areni, mada i domaćini moraju da zapnu iz sve snage posle dva poraza na startu takmičenja.

"Cedevita ovog trenutka sigurno ne igra svoju najbolju košarku, kao ni mi na kraju krajeva. Nije pametno analizirati ih iz perspektive dva poraza u gostima. Nastoje da igraju brzu košarku i poentiraju iz tranzicije, tako da se ideja kontrole ritma i tempa utakmice nameće kao srž rešavanja određenih zadataka koji će biti postavljeni pred našu ekipu", izjavio je Gašić uoči polaska na put, u petak pre podne.

On će nasuprot sebi imati mladog trenera Veljka Mršića, pošto je šef struke Zagrepčana Jasmin Repeša odsutan zbog bolesti.

Gašić kaže da ekipa mora da pokaže reakciju na poraz kod kuće, pred punim tribinama.

"Trebaće nam mnogo energije, koncentracije i mirnoće u igri, u što dužim intervalima, da bi naš mladi tim na kraju pobedio".

Raspored postaje veoma težak, jer posle Zagreba treba putovati u Viljnus (prvo kolo Evrokupa, protiv Lijetuvos Ritasa), potom i u Ljubljanu, na megdan Olimpiji.

"To će doneti veliku energetsku potrošnju ekipe, ali duboko verujem da smo spremni za sva iskušenja koja su pred nama", poručio je Vujoševićev pomoćnik.

PAROVI 3. KOLA:

subota

Solnok - Igokea 16.00
Cedevita - Partizan 19.00
Crvena zvezda Telekom - Olimpija 21.00

nedelja

Krka - Metalac 17.00
Zadar - Levski 19.00
Budućnost - MZT Skoplje 21.00

ponedeljak

Mega Vizura - Cibona 20.30

TABELA: Zvezda, Olimpija, Krka i Budućnost po 2-0, Solnok, MZT, Partizan, Mega, Zadar i Levski po 1-1, Igokea, Cedevita, Metalac i Cibona po 0-2.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC