• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Partizanu treba plej, ali ne bilo koji"

Autor mondo.rs

Duško Vujošević nije želeo da komentariše glasine o kontaktu sa Mekejlebom. Kao i ranije, traži se igrač koji će se uklopiti u tim.

 "Partizanu treba plej, ali ne bilo koji" Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Duško Vujošević u utorak nije pomogao da se otkloni, ili bar ublaži konfuzija oko Boa Mekejleba i njegovog eventualnog povratka u Partizan.

"Ne bih pričao o tome. Dovođenje bilo kog igrača je stvar koja mora da se reši u okviru kluba, a neke najave transfera sigurno ne pomažu (u njihovoj realizaciji)", reagovao je Vujošević na konkretno pitanje o Amerikancu, koji je u sezoni 2009/10 nosio crno-beli dres.

Upitan da li takvim odgovorom doprinosi daljem širenju spekulacija, što je u krajnjoj liniji na štetu navijača, Partizanov strateg odgovorio je da navijači već znaju kome u medijskom korpusu treba verovati.

"Mi ne možemo da objavimo da je nešto završeno, a da nije ni počelo. Ne možemo da kontrolišemo vesti koje puštaju menadžeri, ili neki koji žele da nas destabilizuju..."

"Jedva kontrolišem i svoju priču, a ne to što ćete vi da pišete", dodao je Vujošević, u okviru razgovora sa novinarima pred meč drugog kola E grupe Evrokupa protiv Banvita (sreda, 18.00).

On je, ipak, priznao da se igra na poziciji plejmejkera do sada pokazala boljkom ekipe i da u klubu razmišljaju o novom igraču.

"Za taj problem prvo tražimo rešenje u sopstvenom kadru. Nećemo podleći pritisku javnosti i u nervozi povući potez, koji bi bio izvan naše strategije i koncepcije. I ako budemo doveli igrača, neće doći bilo ko, nego neko ko se uklapa".

Trofejni trener rekao je da neće izdvojeno da komentariše učinak pojedinih igrača (Luka Bogdanović), ali je stao u zaštitu Milenka Tepića, koji je i silom prilika prvi organizator igre.

"Ako nekom igraču ne ide dobro, za to je na prvom mestu kriv trener. Neki naši igrači nisu na svojim pravim pozicijama, Tepić nije čisti plejmejker..."

Priča o sastavu, selekciji i mogućim pojačanjima biće, očigledno, još neko vreme jedna od udarnih tema na Partizanovim konferencijama za medije. Kada više ne bude tako, to će značiti da su stvari opet onakve kakvim ih priželjkuju i klub i navijači.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC