• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan pao i u Rusiji!

Autor mondo.rs

Crno-beli i dalje bez pobede u Evrokupu. U četvrtoj četvrtini su nadoknadili "minus 11", a onda neshvatljivo loše odigrali finiš utakmice.

 Partizan pao i u Rusiji! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Milenko Tepić vodio je loptu dok je semafor otkucavao poslednje sekunde utakmice 4. kola E grupe Evrokupa.

Krasnji oktjabr vodio je 61:59, pitanje je bilo da li ići na izjednačenje i produžetak, ili na pobedu.

Nekadašnji reprezentativac prvo je krenuo ka reketu, zatim se predomislio, izvukao van linije za tri poena, ali sa igračem "na sebi" nije mogao da uputi kvalitetan šut. Bacio je loptu jednom rukom, promašio i bodovi su ostali u Volgogradu.

Krasnji Oktjabr - Partizan 61:59 (15:12, 17:13, 15:16, 14:18)!

Ruski tim popravio je skor na 2-2 (ostaje nejasno pomoću kojeg trika su pobedili Hapoel u Jerusalimu), a crno-beli ostali zakucani za dno tabele, sa sva četiri poraza.

KRASNJI: Kalpeper 13, Ponkrašov 12 (4as, 4izg), Trevis 10 (8sk), Zavorujev 8, Viktor 7 (3sk, 3as), Kazin 6 (4sk, 5izg), Komisarov 4, King 1.

PARTIZAN: Milutinov 13 (9sk), Murić 12 (4sk, 3as, 3izg), Tepić 10 (6sk, 3as, 4izg), Gagić 10 (6sk, 4ukr, 4izg), Andrić 10, Bogdanović 2, Aranitović 2.

Uskoro opširnije...

Crno-beli su u obostrano lošoj predstavi, ispunjenoj greškama i promašajima, vodili 4:10 u šestom minutu i onda sami pomogli ruskom timu da napravi preokret na 15:10, između ostalog pravljenjem dva faula pri šutu za tri poena.

Krasnji je čuvao stečeno vođstvo, u 15. minutu ga i povisio na 24:16, ali su i njegovi igrači itekako "častili" izgubljenim loptama i potezima koji nisu karakteristični za ljude koji žive od igranja košarke na visokom nivou.

Partizan je imao šansu da u kontri smanji na 30:27, ali je tačku na slabo prvo poluvreme stavio greškom u kontri, omogućivši Romeu Trevisu da uz zvuk sirene zakuca za "plus sedam".

Domaćin je u trećoj deonici otišao na 45:34, Tepić pogodio trojku na kraju serije od 7:0 (45:41), ali je Komisarov pogodio težak šut, a crno-beli prokockali svoj poslednji napad i u poslednjih 10 minuta ušlo se sa rezultatom 47:41.

U sastavu crno-belih nije bilo Borisa Daloa i Nemanje Bezbradice, čija mesta su zauzeli Petar Aranitović i Janis Kuzeloglu.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zzz

Jadno, jadno, jadno da ne moze jadnije

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC