• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tepić o ONOM napadu: Bio sam u magnovenju

Autor mondo.rs

"Kada sam u magnovanju shvatio da moram da šutiram, bio sam na pogrešnoj nozi, ruci, strani, ma sve...", rekao je Milenko Tepić, posle poraza od Crvenog oktobra u Rusiji.

 Tepić o ONOM napadu: Bio sam u magnovenju Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Košarkaši Partizana doživeli su i četvrti poraz u Evokupu ove sezone, ali nije moralo da bude tako.

Oni su u Volgogradu imali poslednji napad za, bar produžetke, a možda i trojku za pobedu. Međutim, Milenko Tepić nije dobro sračunao preostalo vreme, potrošio je previše vremena i onda morao da isforsira šut van balansa, koji nije završio u obruču.

Po povratku iz Rusije, bio je samokritičan...

"Žao mi je. Propustio sam mnogo bolju poziciju da uputim šut, pa šta bude, minimalna pobeda ili dodatnih pet minuta. U tim trenucima, a desetinke su u pitanju, pomislio sam da imamo više vremena. Ispalo je najgore moguće po ekipu. Kada sam u magnovanju shvatio da moram da šutiram, bio sam na 'pogrešnoj' nozi, ruci, strani, ma sve", rekao je Tepić za "Sport" i dodao:

"Imali smo opciju odbrane napada Crvenog oktobra, što smo uspešno odradili. I, ostalo je koliko je ostalo vremena da im ugrozimo plus dva. Sve se odvijalo munjevito, kao što može samo u košarci i nije bilo šanse da kujemo specijalni plan. Mene je semafor 'prevario', a kada sam se osvestio, bio sam prinuđen da uputim loptu ka košu, a pozicija, položaj tela, ništa nije bilo da obeća barem produžetak nade".

Uprkos svemu, a priznaje da mu je teško, Tepić primećuje pomak u igri Partizana.

"Bolje igramo bez obzira što je to teško opipljivije dokazati dok ne počnu da se 'dešavaju' rezultati. Tri poslednje utakmice, računajući i ABA ligu odnosno Igokeu, gubimo sa malom razlikom ili na jednu loptu. Onda, i kada rival osetnije povede, više ne stojimo i ne gledamo, već uspevamo da se vratimo u igru i to do poslednjih sekundi".

Da li Partizan ima šanse da nadoknadi četiri startna poraza u Evrokupu i obezbedi makar četvrto mesto za drugu fazu?

"Za sebe umem da kažem da sam nepopravljivi optimista, a sada i sa pokrićem. Ovako izgleda računica - preostala su nam četiri domaćinstva i dva gostovanja (Banvit, Asesoft). Ako nastavimo da ovako dižemo igru, nadam se da ćemo biti i kompletniji (Mačvan, Milosavljević), da ne pominjem i eventualno pojačanje, uz naše navijače, plasman je sasvim realna misija. Posebno što od direktne konkurencije (Hapoel, Crveni oktobar) nismo puno izgubili, a dolaze u 'Pionir'. Očekujem i mnogo bolje pozicioniranje na tabeli regionalnog takmičenja", zaključio je.

Pogledajte tu akciju...

...
Izvor: YouTube

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zzz

E moj Tepicu nije u pitanju tvoja igra zadnjih par sekundi vec tako igras od pocetka ove sezone. Da probudi se vreme je ja sam ubjedjen da ti to mozes a i moras. Ovako vise neide

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC