• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Galata oslabljena u borbi za Top 16

Autor mondo.rs

Vicešampion Turske ostao je bez Martinasa Pocijusa bar na još tri evroligaška kola, prenose turski mediji. Neće igrati ni protiv Crvene zvezde Telekom.

 Galata oslabljena u borbi za Top 16 Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Uprava Galatasaraja formirala je tokom leta tim sa jasnim ciljem da "napadne" završnicu Evrolige. Vladimir Micov govorio je o tome u Kombank areni, neskriveno poručivši da je želja svih plasman na Fajnal-for.

Posle četiri kola, jasno je da vicešampiona Turske očekuje velika borba za plasman u Top 16 fazu. Takođe je jasno i da će veći deo te borbe proći bez Litvanca Martinasa Pocijusa (28, 196 cm), koji je doveden iz Žalgirisa kao izuzetno važno pojačanje.

 Nekadašnji student koledža Djuk (gde je igrao i sa Demarkusom Nelsonom) i ex igrač Reala, zbog povrede leđa propustiće bar tri evroligaška kola, uključujući i duel protiv Crvene zvezde Telekom (21. novembar). Neće igrati i protiv Olimpijakosa i Neptunasa, a preskočiće i duele sa Fenerbahčeom, Bešiktašem i Turk Telekomom.

Galata posle četiri kola ima skor 2-2, a on je zbog povrede igrao samo protiv Zvezde u Kombank areni i Valensije u Istanbulu. Ukupno je na terenu proveo 55 minuta i postigao 15 poena.

Ove nedelje, u 5. kolu Grupe D Evrolige, u četvrtak igraće Neptunas - Valensija (18.00), Laboral Kuća - Crvena zvezda Telekom (20.30) i Olimpijakos - Galatasaraj (20.45).

TABELA: Olimpijakos 4-0, Galatasaraj 2-2, Crvena zvezda Telekom 2-2, Laboral Kuća 2-2, Valensija 1-3, Neptunas 1-3.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC