• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Valjak" otišao u Sofiju po bodove

Autor mondo.rs

Debitant i trenutno poslednjeplasirani tim ABA lige dočekuje crno-bele u meču 8. kola (subota, 18.00).

 "Valjak" otišao u Sofiju po bodove Izvor: MN PRESS

Partizan je prvi put ove sezone uspeo da veže dve pobede, nad MZT Skopljem i Asesoftom na svom parketu. Kako bi potvrdio da je u usponu forme i približio se timovima iz vrha tabele, moraće da trijumfuje i na teškom gostovanju u Sofiji.

Levski sa skorom 1-6 jeste poslednji na tabeli, zbog povrede je ostao bez prvog plejmejkera Brendona Hita, ali u nekim mečevima - ili u delovima nekih mečeva - igrao je zaista dobro.

Uostalom, ovaj tim Partizana nema pravo bilo koga da potceni, posebno na gostovanju.

"Levski se tokom leta suočio sa nizom problema i nije selektirao tim u skladu sa zahtevima takmičenja, ali su i ovako dobar sastav, koji čine pre svega bugarski reprezentativci", rekao je Duško Vujošević pred polazak na put.

"Na nekim utakmicama su pokazali da poseduju dobar individualni kvalitet, pretočen u timsku igru. Očekuje nas nimalo lak posao, pošto ekipa Levskog kao domaćin igra na sasvim drugačiji način - mnogo angažovanije, čvršće i agresivnije u odbrani. Jednom rečju, mnogo hrabrije".

Vujošević je najavio da će posebnu pažnju u fazi odbrane posvetiti spoljnoj liniji Levskog, koja zna da uđe u serije pogodaka za tri poena.

Crno-beli sa skorom 3-4 dele od sedmog do devetog mesta, sa Solnokom i Cibonom. Eventualna pobeda u Sofiji, omogućila bi im da narednog vikenda protiv "cibosa" u Pioniru dođu do granice od 50 odsto uspešnosti.

To bi uz povratak Dragana Milosavljevića i dalje uklapanje Milana Mačvana bila ipak solidna osnova za nastavak takmičenja u ABA ligi.

"Protiv Asesofta smo pokazali niz dobrih stvari i zato na naredne utakmice gledamo sa puno optimizma. Pobeda nad Levskim sigurno bi nas ostavila u krugu ekipa koje pretenduju da budu među najbolje četiri i plasiraju se u plej-of", završio je trener Partizana.

Direktan TV prenos biće na kanalu Sport klub 3.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC