• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Papazov: Partizane i ABA, izvinite!

Autor mondo.rs

Trener Levskog na konferenciji za novinare nije krio koliko mu je teško zbog huliganskog ispada pristalica njegovog kluba.

Levski je 30 minuta utakmice protiv Partizana odigrao pred praznim tribinama, a u sličnom ambijentu verovatno će organizovati još koji meč.

Rukovodstvo ABA lige sigurno će žestoko kazniti debitanta u tom takmičenju, zbog upada huligana na teren i napada na gostujuće navijače, koji je rezultirao tučom i prekidom dužim od pola sata.

Strateg Levskog, Konstantin Titi Papazov, veliki poštovalac srpske trenerske škole na čelu sa Željkom Obradovićem, posle meča završenog rezultatom 66:98 iskoristio je priliku da se izvini zbog nemilih scena na parketu Univerzitetske dvorane.

"Zbog svega što se dogodilo, želim da se u ime kluba izvinim Partizanu, sjajnom treneru, gospodinu Vujoševiću, a naravno i rukovodstvu ABA lige", rekao je Papazov.

"Žao mi je što je upropašten praznik košarke u Sofiji. Jedino što kao trener Levskog mogu da obećam je da ćemo učiniti sve da se ovako nešto ne dogodi više nikada. Ponavljam - iskreno se izvinjavamo. To je sve što sada imam da kažem".

Papazov uopšte nije govorio o prikazanoj igri, a i u nastavku utakmice, od 11. minuta, bilo je vidljivo da nije angažovan na vođenju svoje ekipe, već da je ulogu prepustio pomoćniku.

Miljan Pupović, krilni centar bugarskog tima, ponikao u vršačkom Hemofarmu, pridružio se treneru konstatacijom da "scene poput večerašnjih niko ne želi da vidi".

"Ovo nije sport. Mogu da kažem iz svog iskustva, a zna se da dolazim iz Srbije, da je policije u dvorani bilo premalo".

Igrači Levskog umešali su se u sukob na tribini gde su bili smešteni navijači Partizana i učinili sve da se situacija smiri, a i da se gostujućem timu ne dogodi ništa loše.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC