• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: U Tursku sa dobrim namerama

Autor mondo.rs

Trener Partizana pred gostovanje Banvitu (sreda, 18.00) je morao da se osvrne na aktuelni srpsko-turski trenutak. "Transparent 'Sledeći su Grobari' ne vredi komentarisati".

 Vujošević: U Tursku sa dobrim namerama Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Klubovima JSD Partizan, u danima nakon ubistva Marka Ivkovića u Istanbulu, predstoje dva važna duela sa protivnicima iz Turske.

Vaterpolisti na početku Lige šampiona (subota) dočekuju baš ekipu Galatasaraja, dok košarkaši u sredu gostuju Banvitu u Bandirmi, nedaleko od Istanbula.

Banvit nije poznat po ekstremnim navijačima, ali u ovakvim okolnostima treba biti u najmanju ruku oprezan...

"Čujem da su navijači Galatasaraja imali transparent, kao, 'Sledeći su Grobari'. Glupo je to i komentarisati. Mi tamo idemo rasterećeni. Nećemo nikoga izazivati. Idemo sa dobrim namerama, da širimo prijateljstvo, jer to je i funkcija sporta, a ne nešto devijantno, kao što su ovi slučajevi", poručio je Duško Vujošević.

Trener Partizana svestan je da i na pristalicama njegovog kluba stoji velika mrlja, zbog smrti Francuza Brisa Tatona u centru Beograda, septembra 2009.

"Sećamo se Tatona, mada ne moramo da idemo toliko daleko u prošlost. U Bugarskoj su navijači Levskog (pretprošle subote) uleteli u teren, pukom srećom se ništa ozbiljno nije desilo. Treba prvo poći od sebe, dati primer svojim ponašanjem".

Vujošević je, kao i posle meča protiv Cibone u nedelju, izrazio žaljenje zbog tragedije mladog navijača Crvene zvezde i njegove porodice.

"Roditelj ga dočeka u sanduku, to nije nešto što može lako da se prođe... Ako taj događaj bude signal za multiplikovanu borbu protiv huligana na stadionu, onda u redu, ta borba mora da se vodi. Ali, nisu svi na stadionu takvi, to je mali broj ljudi".

"Nije dobro da se raspiruju nacionalizam i revanšizam. Posle ovakvog događaja cilj treba da bude da se to ne ponovi".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC