• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Još nema odmora za Markusa Vilijamsa

Autor mondo.rs

Od povrede Stefana Jovića, američki plejmejker proveo je najviše vremena na parketu među saigračima. Po svemu sudeći, pomoć "na pleju" stiže mu krajem sledeće nedelje.

 Još nema odmora za Markusa Vilijamsa Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

 Najavio je trener Zvezde Dejan Radonjić prošle nedelje da bi Stefan Jović mogao da se vrati na teren i pre predviđene četiri nedelje odsustva. Ipak, to se neće dogoditi ove sedmice.

Povređeni plejmejker crveno-belih počeo je da trenira, ali nije realno očekivati da bude u sastavu pre utakmice protiv Valensije, 5.decembra.

"Jović je počeo sa dogovorenim treninzima. U sledećih sedam dana bi mogao da se priključi ekipi. Sigurno je da propušta utakmicu protiv Neptunasa, a vrlo verovatno i utakmicu protiv Partizana, u nedelju. Ipak, u planu je da bude u konkurenciji za utakmicu protiv Valensije".

Bez njega, ostatak tima boriće se u četvrtak od 19.00 časova za jako važne bodove u duelu sa Neptunasom. Pobeda bi bila i ogroman korak crveno-belih ka Top 16 rundi.

Jović se povredio13. novembra, na gostovanju Laboral Kući, kada je naskočio na nogu rivala i pao uz bolnu grimasu. Detaljni pregledi ustanovili su problem sa ligamentima skočnog zgloba leve noge.

Njegov izostanak najviše oseća Markus Vilijams, koji je proveo najviše vremena na terenu među saigračima i protiv Galatasaraja(37 minuta u igri) i protiv Krke (uz Cirbesa po 26) i protiv Cedevite(27 minuta).

Izvor: MN PRESS Odluka da Zvezda pristane na zahtev Partizana da derbi bude pomeren za dan unapred jasno pokazuje da je "večitima" trenutno ipak važnija borba u evro-kupovima. U svetlu toga, malo je realno da Radonjić u nedelju rizikuje sa Jovićevim nastupom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC