• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uživajmo u sezoni Stefa Karija

Autor mondo.rs

Igra u životnoj formi, u najboljem timu od kad je u NBA ligi... "Zaista očekujem da pogodi svaki šut", kaže njegov trener.

Sezona jeste praktično tek počela, ali nije prerano istaći da bi Stef Kari (26, 191 cm) lako mogao da bude i MVP kandidat. Navijači iz večeri u veče jedva čekaju utakmice Golden Stejta, samo da bi videli šta će izvesti.

A, ove nedelje zaista igra kao u transu. 

U utorak uveče zasuo je Majami sa 40 poena, a protekle noći i Orlando, sa 28 poena za 24 minuta u igri. Gde mu je granica? Trenutno je teško odrediti, posebno ako se istakne i sjajan učinak zahuktalih "ratnika", koji su trenutno u nizu od sedam pobeda i imaju treći najbolji skor u ligi (12-2), iza Toronta i Memfisa (13-2).

Šuter munjevitog izbačaja ove sezone prosečno postiže 24,2 poena, uz šut za tri od 45 odsto. Ovako je šutirao u poslednje dve utakmice:




"Bez uveličavanja,uvek očekujem da Kari pogoditi svaki šut. To je ono što očekujem, zaista. Ima najlepši ritam šuta koji sam ikad video", rekao je posle utakmice protiv Orlanda njegov trener, Stiv Ker.

Zanimljivo je i to da je Kari u pobedi nad Majamijem odigrao 51. meč u kojem je ubacio više od pet trojki, uz više od pet asistencija. Iste večeri prestigao je Reja Alena u tom kriterijumu na večnoj listi.


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC