• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Zvezda ima poziciju favorita

Autor mondo.rs

"U derbiju će se sastati dve ekipe koje su u različitoj poziciji, ne samo zbog nivoa takmičenja u kojima nastupaju...", rekao strateg crno-belih i najavio da će Milan Mačvan verovatno igrati protiv Zvezde.

 Vujošević: Zvezda ima poziciju favorita Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Odsustvo Milana Mačvana u delu sa Banvitom iznenadilo je mnoge, ali će povratnik u redove Partizana biti spreman za duel sa Crvenom zvezdom Telekom u nedelju od 19 časova.

"Trebalo bi da bude u ekipi. Posle utakmice sa Cibonom osetio je povredu mišića i zbog toga je pauzirao, ali se oporavio", objasnio je trener crno-belih Duško Vujošević.

Nastup Mačvana biće od velikog značaja za crno-bele u "večitom" derbiju, ali i pored toga Zvezda će u meč ući kao favorit. Svestan je toga i Vujošević.

"Zvezda zahvaljujući dobrim igrama ove sezone ima poziciju favorita", rekao je Vujošević i dodao:

"Sutra nastupaju dve ekipe koje su u različitoj poziciji, ne samo zbog nivoa takmičenja u kojima nastupaju... Zvezda beleži odlične rezultate i moram da im čestitam na tome. Žive životom kao da nisu iz Srbije i želim im da to potraje. S druge strane, mi imamo kontinuitet nevolja. Nismo u ravnopravnoj situaciji".

Partizanov strateg, uprkos tome, najavljuje da će njegov tim izgarati na terenu.

"Mnoga obećanja Partizanu iz prošlosti nisu ispunjena, igrači ne primaju plate, nemamo i dalje halu, niti jake sponzore, ali imamo obavezu prema navijačima da se borimo i pružamo maksimum. Tako ćemo i izaći na teren protiv Zvezde".

Vujošević, ipak, veruje u "bolje dane" svog tima.

"Imali smo mnogo problema, ali smo selektirali dobar tim, koji dobro radi. Potrebno nam je vreme da dođemo na nivo od prošle godine  i da budemo tako takmičarski moćni, ali više je nego jasno svima da napredujemo".

Derbi meč 10. kola ABA lige Crvena zvezda - Partizan igra se u nedelju od 19 časova u Pioniru. Crveno-beli su lideri šampionata sa stopostotnim učinkom (9-0), dok Partizan ima skor 5-4.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC