• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nema Krleta, ali tu je Dario

Autor mondo.rs

Košarkaš Efesa zvanično je najkorisniji igrač Evrolige u novembru.

Kada je Nenadu Krstiću slomljena ruka, u Efesu nisu krili zabrinutost. Posle tri kola Evrolige ostali su bez najkorisnijeg igrača takmičenja i bili prinuđeni da u hodu zbiju redove.

Ipak, tim Dušana Ivkovića ima u sastavu još odličnih igrača. Ulogu lidera u odsustvu kapitena srpske reprezentacije preuzeo je Dario Šarić (20, 208 cm) i pokazao da je već sada igrač za najviše domete.

U Krstićevom odsustvu, Efes je pobedio Nižnji, Reali Sasari, a tesno izgubio od Uniksa (64:67). Mladi Šarić ni na jednoj od te tri utakmice nije postizao manje od 13 poena, a dva puta je završio utakmicu sa po 18.

Važnije od toga, ex igrač Zagreba i Cibone na čelu je tima koji posle sedam kola deli prvo mesto Grupe A sa Realom. I jedan i drugi tim imaju skor 5-2, ispred Žalgirisa (4-3), Uniksa, Nižnjeg (3-4) i Sasarija (1-6).

Evroliga u nagrađivanju igrača titulom MVP meseca ne uzima u obzir samo cifre, koje trenutno idu naruku centru Crvene zvezde Telekom, Bobanu Marjanoviću. Gorostas iz Srbije je indeksno najbolji igrač takmičenja, a dodeljena mu je i MVP nagrada za sedmo kolo, kao i za prvo.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC