• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Užasno šutersko veče prvih igrača Mege!

Autor mondo.rs

U prvoj utakmici od promene imena, Mega nije uspela da uzme novi "skalp" favoritu u Sremskoj Mitrovici. Evroligaš iz Zagreba bio je ubedljiv.

U poslednjoj utakmici 10. kola ABA lige: Mega Leks (eks Vizura) - Cedevita 55:81 (14:25, 17:12, 13:23, 11:21).

Kao što i rezultat po četvrtinama govori, presudna je bila treća četvrtina, koju je tim Jasmina Repeše počeo serijom 0:12 i rezultat 33:37 pretvorio u 33:49. Mladići Dejana Milojevića uspeli su u jednom trenutku da se vrate na obećavajućih 44:55, ali je Luka Babić pogodio trojku da "zatvori" treću deonicu u stilu, posle čega je "ubijen" otvor kod domaćeg tima.

Razlika je u poslednjoj deonici bila samo veća i veća...

Ovo je drugi uzastopni poraz Mege kod kuće, posle neprijatnog iznenađenja koje su roze-plavi napravili u utakmici sa Solnokom. Pre toga, bili su nepobedivi u gradu u koji su stigli letos - pobeđivali su MZT, Cibonu, Olimpiju i Zadar.

Milojevićev tim ostao je u sredini tabele sa skorom 5-5, dok je Cedevita skočila na treće mesto sa 7-3, iza Crvene zvezde 10-0 i Budućnosti 9-1, a ispred Olimpije 6-4 i grupe od četiri tima sa 50 odsto uspešnosti: Partizan, Mega, Solnok, Krka...

Ovog ponedeljka uveče niko u timu Mege nije odigrao "mega" utakmicu. Bolji od ostalih bio je Čantekin sa 13 poena i sedam skokova, uz šut iz igre 4/5, kao i Miljenović sa devet poena, deset asistencija, četiri skoka, ali i osam izgubljenih lopti.

Krstić je ubacio 10, a Jokić, prvi igrač kluba ove sezone, postigao je samo šest poena, uz šut iz igre 1/8. Izrazito neprecizan bio je i Kešelj sa tri poena za 24 minuta igre i šut iz igre 0/8, od čega za tri poena 0/5.

Mega u narednom kolu gostuje Partizanu, dok Cedevita igra kod kuće sa Zadrom.

Izvor: MONDO

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC