• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević saopštio loše vesti

Autor mondo.rs

Dan pre utakmice sa Hapoelom, pored nekoliko pozitivnih stvari, bilo je i loših vesti za navijače Partizana.

 Vujošević saopštio loše vesti Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Navijači KK Partizan brzo su zaboravili poraz od Crvene zvezde u derbiju i činjenicu da su u toj utakmici izgubili i Eda Murića, jer su odmah potom usledile vesti da je Dragan Milosavljević spreman za povratak na teren i, najvažnije, da je Saša Pavlović prihvatio da se vrati u klub i zaigra do kraja sezone.

Ali, onda je usledilo hlađenje euforije. 'Ladnu vodu prosuo je trener crno-belih Duško Vujošević koji je dan pre utakmice sa Hapoelom u Evrokupu otkrio dve loše stvari po klub.

Prvo, kancelarija Evrolige kaznila je srpskog šampiona sa 34.000 evra zbog ponašanja navijača na utakmici sa Lijetuvos Ritasom. Konkretno, neko je pljunuo jednog od sudija...

Kako je saopšteno iz Partizana, disciplinska komisija Evrokupa kaznila je Partizan sa 30.000 evra zbog pljuvanja i gađanja sudija, a sa 4.000 evra zbog ubacivanja tvrdih predmeta na teren.

"Ovo nije funkcionalno, može da izazove pritisak kod sudija za neke naredne utakmice. Sudije su maksimalno zaštićene, nesrazmerno svom znanju. Pljunuti nekog nema efekta, postoje drugi načini na koje može da se iskaže nezadovoljstvo. Ovo su ogromne pare, posebno u stuaciji u kojoj se nalazimo", rekao je trener Partizana Duško Vujošević.

A, drugo...

"Povreda Murića je ozbiljnija nego što se u prvih mah mislilo. U najboljem slučaju, pauziraće četiri nedelje", rekao je Vujošević, koji je prvo izjavio da novajlija Pavlović, koji će odraditi prvi trening sa ekipom u utorak uveče, neće igrati protiv Izarealaca, ali je tokom konferencije za medije dobio informaciju da je novi-stari igrač dobio potrebnu licencu.

"Videćemo... Sačekao bih da odradi par treninga", ostao je zagonetan Vujošević.

"Polako sklapamo ekipu, ali plašim se da ne bude previše polako. Još uvek ima vremena da se ekipa izbori za ciljeve koji uvek postoje", istakao je i podvukao da ulazak Milosavljevića i Pavlovića u rotaciju ne znači kraj potrage za novim igračima.

"Niti Saša, niti Dragan nisu spasioci. Potrebno je dovesti i plejmejkera", ponovio je.

Utakmica Partizan - Hapoel počinje u 18 časova u Dvorani "Pionir", a cene ulaznica su 500 dinara za tribine.


Uskoro opširnije...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC