• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pavlović: Bili smo loše usmereni

Autor mondo.rs

Povratnik u Partizan kaže da je svojim debijem uneo više konfuzije, nego što je pomogao saigračima. Milosavljević: "Što pre da se stavimo u funkciju tima".

 Pavlović: Bili smo loše usmereni Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Vratio se Aleksandar Pavlović, a Dragan Milosavljević oporavio od povrede, ali to nije pomoglo košarkašima Partizana da u veoma važnoj utakmici savladaju Hapoel i zadrže nadu da će se i na proleće takmičiti u Evrokupu.

Izraelci su ubedljivo pobedili u "Pioniru" (83:64), čime su crno-beli izgubili i teoretsku nadu da će proći u drugu fazu takmičenja.

Po završetku meča Pavlović je bez uvijanja izneo kritike na račun Partizanove igre.

"Sramno izdanje, trebalo je da pokažemo mnogo veću borbu. Ovakvim izdanjem nismo ni mogli da im pariramo. Mislim da smo kao ekipa bili usmereni u potpuno pogrešnom pravcu, što je rezultiralo ovako lošom utakmicom", rekao je novinarima posle utakmice i dodao:

"Pred nama je mnogo teška sezona. Tek sada počinje ono sto nam je i cilj, da uđemo među četiri u Jadranskoj ligi, a posle toga i da osvojimo domaće prvenstvo".



Pavloviću je ovo bio prvi meč od završetka prošle sezone, a imao je kritike i za svoju partiju.

"Dobro se osećam, ali treba vremena da se uklopim. Sve se oko mog dolaska desilo brzo i na ovoj utakmici pokazalo kao loše, jer sam uneo više zbunjenosti kod saigrača nego što sam pomogao... Pokazali smo da možemo da igramo, međutim, isto tako smo pokazali dosta mana, na kojima treba raditi. Ako ih otklonimo, biće dobro".

"Najkomplikovanije je kada se vraća povređen igrač, ili kada dolazi novi. To potpuno poremeti ekipu. Moramo jedan drugog da vučemo napred, a mislim da se to najbolje postiže jakom odbranom. Tako počinje sve", poručio je Pavlović.

Kapiten crno-belih, Dragan Milosavljević, istakao je da ispadanje iz Evrokupa (skor 1-7 u E grupi) može da bude dobro za njegovu ekipu.

"Velika razlika na kraju možda i nije realna. Nervozno smo počeli, ja pre svih, nekim ishitrenim šutevima i izgubljenim loptama, pa samim tim nisam uveo tim kako treba uutakmicu", rekao je Milosavljević.

On je obećao maksimalan angažman i u preostale dve utakmice, protiv Krasnjeg oktjabra i Asesofta.

"Nećemo otaljati te utakmice. Potrudićemo se da kroz njih napredujemo i uradimo nešto. Naravno, prioritet u nastavku sezone nam je borba za što bolji plasman u ABA ligi. Tu moramo da pobeđujemo, jer više nema prostora za neke nove kikseve".

Za snažnog beka je ovo bila prva utakmica posle skoro 11 meseci pauze zbog povrede kolena.

"Fizički sam se dobro osećao, bez straha od duela i kontakata, što mi je najbitnije, ali sam iz velike želje loše počeo utakmicu. Saša i ja moramo što pre da se uklopimo u sistem, da se stavimo u funkciju tima", kazao je Milosavljević.

Najefikasniji protiv Hapoela, Milan Mačvan, takođe ističe da Partizan nema izbora, nego da se koncentriše na obaveze u ABA ligi.

"Odigrali smo pod euforijom i pritiskom, zato što su se Pavlović i Milosavljević vratili. Prvo poluvreme je još i ličilo na nešto, ali smo im u drugom nekim našim glupostima dozvolili da se odlepe", ocenio je Mačvan.

"Završena je priča što se tiče Evrokupa, ali nama je važna ABA liga. Bitno je da sve snage usmerimo ka tome da zauzmemo što bolju poziciju pred plej-of".

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

Katastrofa. Obicna mala izgubljena seoska ekipa

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC