• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Perasović: Ne moramo da pobedimo Zvezdu

Autor mondo.rs

Hrvatski trener ne brine previše uoči dolaska crveno-belih.

 Perasović: Ne moramo da pobedimo Zvezdu Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Duel Crvene zvezde Telekom i Valensije u 8. kolu Evrolige (petak, 21.00) mogao bi mnogo toga da donese i jednima i drugima u slučaju pobede, ali opet i eventualni poraz neće biti previše bolan.

Crveno-beli su trenutno drugi na tabeli, iza Olimpijakosa, sa četiri pobede i tri poraza, dok je Valensija na poslednjem, šestom, mestu sa dve pobede i pet poraza.

Špancima je mnogo potrebnije da pobede u ovom meču pred svojim navijačima, ali trener Velimir Perasović ne želi da stavlja prevelik pritisak na svoje igrače.

"Očekuje nas veoma važan meč, koji može da nam produži nadu za plasman u drugu fazu, ali nije presudan. I u slučaju poraza od Zvezde ostaju nam matematičke šanse, jer ako pobedimo Laboral u Vitoriji u trci smo za drugi krug", rekao je Perasović na konferenciji za medije.

Hrvatski trener je potom istakao nekoliko igrača Zvezde za koje veruje da bi mogli da budu najveća pretnja po koš Valensije.

"Marjanović i Vilijams su veoma važni u igri Zvezde, ali u rosteru ima još zanimljivih igrača. Tu su pre svih Mitrović, koji je protiv Galatasaraja bio sjajan i Blažič, koji igra na visokom nivou, što je dokazao protiv nas", ocenio je Perasović.

Valensija će za duel sa crveno-belima moći da računa na Bojana Dubljevića, Paua Ribasa i Romejna Sata koji su se oporavili od povreda, ali su van stroja i dalje plejmejker Van Roson i centar Liščuk.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC