• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Budućnost ne staje, Krka ne ustaje

Autor mondo.rs

Podgoričani ostvarili i desetu pobedu u 11 kola ABA lige. U subotu su u Novom Mestu naneli šampionu Slovenije peti uzastopni poraz.

Dugo Budućnost nije imala snažan tim kao ove godine. Na početku sezone, igrači apsolutno opravdavaju očekivanja u ABA ligi i najbliži su pratioci i dalje perfektne - Crvene zvezde Telekom.

Do utakmice protiv lidera u hali Pionir, Podgoričani su pobedili pet puta u nizu. U subotu uveče, ostvarili su i peti trijumf od tog meča.

KRKA - BUDUĆNOST 81:90 (19:16, 17:23, 17:22, 28:29)

Raspoloženi Malkom Armsted predvodio je slovenačkog prvaka sa 28 poena i imao pomoć Krisa Bukera (16 p, 11 sk), ali njihov napor nije bio dovoljan da se zaustavi tim iz Crne Gore.

Suad Šehović ubacio je 22 poena (4/7 za tri), Bojan Subotić 16, a Aleksa Popović 14. Utakmica je bila neizvesna do 34. minuta i poslednjeg prilaska domaćina na "minus pet" (63:68). Darko Planinić, Popović i Šehović brzo su odveli goste do mirnog vođstva 77:65. Pobednik se od tog momenta nije dovodio u pitanje.

U narednom kolu, Budućnost će u derbiju dočekati Cedevitu. Krka je dobro počela sezonu, ali je večeras doživela i peti neuspeh u nizu, posle poraza od Cibone, Crvene zvezde Telekom, Mega Vizure i Zadra.

Pročitajte rezultate utakmica 11. kola ABA lige.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC