• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić pred Metalac: Oprez

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde naglašava uoči duela u Valjevu u ABA ligi da je njegova ekipa "ispražnjena" posle meča sa Valensijom, dok će domaćin biti veoma motivisan pred svojom publikom.

 Radonjić pred Metalac: Oprez Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda završila je veliki posao u Evroligi u petak protiv Valensije. Nakon overe plasmana u Top 16 fazu, crveno-beli žele da nastave besprekoran niz i u ABA ligi.

Do sada su upisali 10 pobeda bez poraza, a naredni rival, u ponedeljak od 20.30 časova u Valjevu biće im novajlija u tom takmičenju - Metalac.

JOVIĆ (NE) IGRA

Dejan Radonjić je pre meča sa Valensijom najavio povratak Stefana Jovića u tim posle oporavka od povrede skočnog zgloba, ali je i dalje neizvesno da li će to biti na meču protiv metalca u 11. kolu ABA lige. "On će biti u timu, ali na dan utakmice ćemo odlučiti da li ćemo biti u mogućnosti da ga koristimo", rekao je Radonjić.

Dejan Radonjić, trener Crvene zvezde, poziva svoj tim na oprez.

"Metalac je najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka ABA lige. Radi se o zaista izvanrednom projektu. Ekipa poseduje jako mnogo potencijala i izvrsno je vođena sa klupe. Usled renoviranja dvorane, prvih nekoliko kola bili su primiorani da sve svoje utakmice igraju u gostima što je u svakom slučaju bilo otežavajuća okolnost za njih i u značajnoj meri je uticalo da ne zabeleže još koji trijumf više. I u prošlom kolu su imali praktično dobijen meč protiv Cibone u Zagrebu i samim tim zaslužuju sve pohvale i veliki respekt", rekao je Radonjić uoči puta u Valjevo.

Strateg ekipe sa Malog Kalemegdana ističe da njega ekipa mora pred punom halom u Valjevu da odigra na najvišem nivou.

"Znamo da nas u Valjevu sigurno očekuje puna hala, ali nadam se da ćemo i mi imati podršku naših navijača. Očekujem da i protiv Metalca odigramo kvalitetan meč. Moramo da budemo jako oprezni, jer će igrači Metalca biti jako motivisani i sigurno će dati sve od sebe da nas savladaju. Zato moramo da ponovimo borbenost i agresivnost iz prethodnih mečeva i zadržimo maksimalan nivo koncentracije tokom svih 40 minuta. Posle velikog pražnjenja u meču sa Valensijom i ostvarenog velikog uspeha moramo da budemo spremni da kvalitetno odreagujemo i da nastavimo sa dobrim igrama".

Posle 10 odigranih kola u ABA ligi, Crvena zvezda je prva na tabeli bez poraza, dok Metalac ima skor 4-6 i zauzima 11. mesto.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC