• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Princ Vilijam gledao krvavog Mirzu

Autori mondo.ba Autori mondo.rs

Mirza Teletović počeo je kao starter Brukline Netsa meč protiv Klivlend Kavalirsa, ali je morao napolje u svlačionicu poslije lakta Kevina lova zbog kojeg je zaradio četiri šava na licu. Meč posmatrao britanski princ Vilijam sa suprugom.

Mirza Teletović dobio je priliku kao starter na meču protiv Klivlenda, koji su sa tribine, između ostalih posmatrali i britanski princ Vilijam sa suprugom Kejt Midlton, ali je meč završio ranije.

Najbolji bh košarkaš u porazuBruklina 11:88 upisao je 11 poena i bio na putu da pruži još jednu dobru partiju kao starter, ali je u trećoj četvrtini morao da napusti parket zbog povrede.

U jednom skoku Teletović je dobio lakat u lice od strane Kevina Lova, krenula je krv i morao je napolje da se sanira povreda.

Američki mediji, međutim, navode i da je povrijedio kuk, ali nije zvanično saopšteno koliko je ozbiljna povreda i da li će eventualno odsustvovati duže sa parketa.

Lebron Džejms bio je standardno dobar u ekipi Klivlenda sa 18 poena i sedam skokova, ali najveće zasluge za trijumf ipak pripadaju Vejtersu i Tompsonu koji su zajedno postigli 40 poena.

...
Izvor: YouTube

Blejk Grifin bio je nezaustavljiv u pobedi Los Anđeles Klipersa protiv Finiks Sansa. Publika u Stejpls centru mogla je da uživa u igri koja je trajala skoro sat vremena i koja je završena neverovatnom trojkom fenomenalnog Grifina.

Gosti su u poslednjem minutu produžetka imali četiri poena 120:116, ali je krilni centar Klipersa iz veoma teške pozicije uspeo da uz zvuk sirene pogodi neverovatnu trojku i svom timu donese 15. pobedu u sezoni.

Lopta nije odmah prošla kroz obruč. Odbila se visoko i tek nakon što je dotakla vrh table vratila se i prošla kroz mrežicu.

"Kada sam uputio loptu ka košu mislio sam da sam promašio. Delovala mi je kratko", rekao je Grifin posle utakmice.

Meč je na kraju završio sa 45 poena!

...
Izvor: YouTube


Golden Stejt je u Mineapolisu savladao Minesotu sa 102:86 i stigao do 13. uzastopne pobede u tekućem šampionatu, u kojem je poražen samo dva puta u prethodnih 20 utakmica.

Do novog trijumfa "ratnike" su predvodili Klej Tompson i Stefon Kari sa po 21 poenom, koliko je postigao i Endrju Vigins u poraženoj Minesoti koja je opet igrala bez trojice startera: Kevina Martina, Nikole Pekovića i Rikija Rubija.

Rezultati:


Indijana - Atlanta 92:108

Vašington - Boston 133:132 (dva produžetka)
Bruklin - Klivlend 88:110
Toronto - Denver 112:107 (produžetak)
Minesota - Golden Stejt 86:102
Sakramento - Juta 101:92
L.A. Klipers - Finiks 121:120 (produžetak)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC