• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Čestitam na želji!

Autor mondo.rs

Trener Partizana posle meča protiv Krasnjeg oktjabra (84:70) konstatovao da ekipa "nastavlja da raste".

 Vujošević: Čestitam na želji! Izvor: MN PRESS

Duško Vujošević ohrabren je izdanjem svojih učenika u meču 9. kola E grupe Evrokupa, posle koga imaju skor 2-7 i popravili su loš utisak nakon ubedljivog poraza od Hapoela sedam dana ranije.

"Zadovoljan sam i pobedom i dobrom igrom. Činjenica je da pre ove utakmice nismo imali nikakve šanse za prolazak, ali želja za pobedom kod svakog pravog sportiste je nešto što ne treba izazivati spoljnim okolnostima, ili objašnjavati zašto treba da se pobedi".

"Čestitam momcima na iskazanoj želji i spremnosti da tu želju realizuju zajedničkim naporom", rekao je Vujošević na pres konferenciji.

On je istakao da je uoči takmičenja, uprkos problemima, očekivao da Partizan prođe u Last 32 fazu.

"Nismo uspeli iz raznih razloga. Bilo je tu i baksuzluka, ali dobro... U životu si ono što si uradio, a ne ono što si mogao da uradiš".

"Momci su pokazali da kao tim napreduju i rastu, kao i da će, u odnosu na okolnosti sa kojima ste upoznati, taj rast biti nastavljen i u narednim utakmicama".

Kapiten Dragan Milosavljević bio je najefikasniji sa 17 poena (trojke 5/6). Ovo mu je daleko najbolja partija nakon oporavka od povrede i operacije kolena.

"Ne mogu da kažem da je potpuno spreman. Ta povreda je složena, a zarastanje svih tih mišićnih vlakana može da potraje i oko dve godine. U tih deset meseci se izgubi osećaj za prostor i samopouzdanje, ali je on svojim karakterom, koji je van pravila, uspeo u dobroj meri da se vrati", objasnio je Duško Vujošević.

"Važno je zbog samopouzdanja što je napravio tu seriju trojki. Normalno, očekuju se oscilacije, ali mislim da je ta povreda zaboravljena, stvar prošlosti", dodao je trener Partizana.

On je demantovao da se u Partizan vraća Aleks Marić, rekavši da to "apsolutno" nije tačno.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC