• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gašić: Nedopustivo loše šutirali penale

Autor mondo.rs

Asistent Duška Vujoševića kaže da je jedan od uzroka poraza u Zadru loš procenat sa penala i organizacija igre većim delom meča.

 Gašić: Nedopustivo loše šutirali penale Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Partizan je doživeo novi poraz u ABA ligi. "Valjak" je ovaj put zaustavljen u dvorani Krešimir Ćosić u Zadru - 68:69. Pomoćni trener crno-belih Velimir Gašić razočaran je zbog brojnih neiskorišćenih slobodnih bacanja. 

Gašić je vodio tim umesto suspendovanog šefa stručnog štaba Duška Vujoševića.

 "Nisam zadovoljan kako smo izgledali većim delom susreta. Pre svega, promašili smo previše penala, što je nedopustivo na ovako mali broj koševa. Zadar je u određenom razdoblju imao kudikamo kvalitetniji ofanzivni skok nego mi, a zna se da energiju i snagu crpimo upravo iz skok igre", rekao je Gašić za klupski sajt.

On je dodao da u pojedinim fazama Partizan nije na kvalitetan način odgovorio na dozu agresivnosti i čvrstine koju je nametnuo domaći tim.

"Imali smo velikih problema u organizaciji igre, a kada smo uspostavili ravnotežu i postigli nekoliko laganih poena, oni su bili u problemima.

Verovali smo u pobedu do samog kraja i došli smo u situaciju da izborimo produžetak, možda i pobedu da smo uhvatili poslednju loptu pod košem. No, moram priznati da je Zadar sasvim zasluženo pobedio i želim mu mnogo sreće u nastavku Jadranske lige", zaključio je Gašić.

Kapiten Dragan Milosavljević složio se da je previše promašenih slobodnih bacanja bilo ključno za ovaj susret.

"Znali smo da će biti teška utakmica, jer je Zadar mlad tim, koja igra vrlo agresivno, čvrsto i borbeno, pogotovo na domaćem terenu. Promašili smo previše slobodnih bacanja i otvorenih šuteva za tri poena, a na kraju nismo imali ni sreće. Čestitam Zadru na pobedi, a mi se okrećemo sledećoj utakmici", rekao je Milosavljević.

U 13. kolu Jadranske lige Partizan dočekuje 21. decembra ekipu podgoričke Budućnosti.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC