• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VIDEO: Haos u Podgorici, huligan, Mehija, Rouland!

Autor mondo.rs

Neverovatne scene na utakmici Budućnost - Banvit. Huligan uleteo na perket i gurnuo Mehiju, a onda ga je Rouldand nokautirao. Pogledajte...

Neverovatne scene na utakmici Budućnost - Banvit.

U trenutku kada je utakmica Last 32 faze Evrokupa (1. kolo, Grupa H) već bila rešena i to u korist turskog kluba, jedan od huligana iz redova navijača Budućnosti uleteo je na parket i odgurnuo igrača Banvita, Samija Mehiju.

Videvši to, na huligana se iz sve snage zatrčao Amerikanac Erl Rouland i krošeom ga poslao na parket, posle čega je nastao pravi metež na parketu "Morače". Na tribinama je, prema informacijama na sajtu Evrokupa, bilo 2.107 ljudi, ali su izbegnute masovne tuče i ozbiljnije posledice.

Na snimku, doduše u krupnom kadru, može se videti da je nekolicina igrača Banvita razmenila još nekoliko udaraca sa prisutnima iza koša i na ulasku u tunel, ali je teško razaznati da li se radilo o navijačima Budućnosti ili nekom drugom.

Konkretno, Mehija se u jednom trenutku zatrčao na nekoga ko je bio na izlazu iz tunela i zadao udarac. Može samo da se pretpostavi da je prepoznao huligana kog su u međuvremenu redari i policija "zgrabili" i krenuli da izvode iz dvorane.

Budućnost
Izvor: YouTube


Utakmica je završena rezultatom 68:74, a bila je rešena praktično u prvoj četvrtini koju je Banvit dobio rezultatom 8:22. Potom, rezultati po četvrtinama bili su 24:27, 17:12, 19:13.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC