• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mitrović: I u Mitrovici sa navijačima do pobede!

Autor mondo.rs

Kapiten Crvene zvezde Telekom nada se da će košarkaši i protiv Mega Leksa imati podršku sa tribina, koja će im pomoći da nastave pobednički niz u ABA ligi.

 Mitrović: I u Mitrovici sa navijačima do pobede! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Košarkaši Crvene zvezde Telekom i Mega Leksa u nedelju od 19 sati u Sremskoj Mitrovici igraju meč 17. kola ABA lige.

U prethodnom duelu ova dva tima crveno-beli su slavili 93:77, a kapiten Luka Mitrović nada se da će i ovaj put njegova ekipa biti uspešnija.

"Naša želja je da i u ovom meču zabeležimo pobedu i tako nastavimo trijumfalni niz u regionalnom takmičenju. Neće biti nimalo lako, posebno ako se u obzir uzme podatak da je Mega Leks druga najefikasnija ekipa ABA lige. Iz tog razloga naša igra u odbrani će morati da bude na najvišem mogućem nivou. Neophodno je da svih 40 minuta budemo agresivni i sprečimo da utakmice uđe u ritam koji bi njima više odgovarao", izjavio je Mitrović za klupski sajt.

Potom je i analzirao rivala.


"Mega Leks je mlada i veoma talentovana ekipa i u svaku sezonu ulaze sa sve većim ambicijama. Igraju sa dosta energije i željni su dokazivanja. Sama činjenica da u svojim redovima imaju dvojicu najkorisnijih igrača dosadašnjeg toka ABA lige, Jokića i Miljenovića, dovoljno govori u prilog tome da osim neospornog talenta oni poseduju i kvalitet koji treba respektovati. Sigurno će biti silno motivisani da se protiv učesnika Top 16 faze Evrolige pred svojom publikom prikažu u što boljem svetlu i zato ćemo morati od starta da imamo maksimalno ozbiljan pristup", poziva na oprez krilni košarkaš crveno-belih koji je u prethodnom meču ova dva rivala bio najefikasniji igrač sa 27 poena, šutirajući za tri 5/5!

Utakmica sa Mega Leksom biće čak četvrta za crveno-bele u samo devet dana.

"Zaista se nalazimo u paklenom ritmu mečeva. Ovo će nam biti čak treće gostovanje od početka ove godine. Međutim, mislim da smo se dobro spremili i da su svi moji saigrači rešeni da pruže pre svega veliku borbenost, a onda i dobru igru u nameri da zabeležimo još jedan trijumf kojim bi se dodatno učvrstili na čelu tabele", priželjkuje Mitrović i dodaje za kraj:

"Nadamo se da ćemo i u Sremskoj Mitrovici imati podršku naših navijača kao što je to recimo bio slučaj u Ljubljani, jer sa njihovom podrškom je sve mnogo lakše".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC