• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mega vreba senzaciju

Autor mondo.rs

Dejan Milojević i njegovi igrači najavljuju nastup bez respekta u meču 17. kola ABA lige protiv Crvene zvezde Telekom.

Ekipa Mege poslednjih godina je po pravilu uspevala da pruži Zvezdi jači otpor nego Partizanu, pa čak i da je pobedi, kao proletos u Železniku, u okviru Superlige Srbije.

Ove sezone je razlika u kvalitetu drastično na strani crveno-belih.

Imaju skor 16-0 u ABA ligi, ali Dejan Milojević veruje da je njegov tim pred punim tribinama u Sremskoj Mitrovici kadar da šokira lidera, možda ranjivog nakon gostovanja Makabiju i drugog poraza u Top 16 fazi Evrolige.

"Zvezda ima sjajnu sezonu i definitivno je favorit u predstojećem meču. Na drugoj strani, verujem da je pred nama dobra utakmica i da može da dođe do iznenađenja", rekao je Milojević.

Problem za Megu je što bi talentovani krilni centar Nikola Jokić mogao da propusti još jednu utakmicu zbog povrede skočnog zgloba. Tu je i potreba za ponovnim uigravanjem ekipe.

"Mi smo u periodu tranzicije, jer nam je došao Musli, koji je prilično drugačiji igrač od Marelje (prešao u Ostende). Ali, dobro smo trenirali i mislim da možemo dobro da odigramo, pružimo maksimum i vratimo se na pobednički kolosek".

Miljenović i drugovi sa skorom 7-9 se nalaze u sredini tabele. U poslednjih sedam kola, slavili su samo dva puta i golobradi bek Rade Zagorac priznaje da je "opao prepoznatljivi nivo igre".

To ne znači da se igrači mire sa porazom od evroligaša, naprotiv.

"Zvezda igra ABA ligu vrlo dominantno. Mi ćemo probati da u što većoj meri nametnemo naš stil igre, sa puno trčanja i probamo da im nanesemo prvi poraz u ligi, a smatram da smo kadri za to".

Sve ulaznice za ovu utakmicu su rasprodate, ostaje da se vidi koji tim će imati više navijača - daleko popularnija Zvezda, ili klub koji je doveo elitu ex-YU u Srem i omogućio lokalnoj publici sezonu za uživanje.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC