• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bruka i sramota: Njujork gubio 45 razlike!?

Autor mondo.rs

To što su Niksi izgubili 15. uzastopnu utakmicu nije problem u odnosu na način na koji su je izgubili. Bilo je 36:81 u jednom trenutku!

Košarkaši Njujorka, koji nose slavno ime - Niksi - kopaju sopstveno dno sve dublje i dublje.

Ove večeri, u svom čuvenom "Medison Skver Gardenu", doživeli su 15. uzastopni poraz, ali to nije toliko strašno u poređenju s načinom na koji su ga doživeli.

U nekoliko navrata, Šarlot Hornetsi vodili su i sa 45 poena razlike, prvi put pri rezultatu 36:81, a poslednji put na kraju treće četvrtine - 44:89, posle čega su uveli "treću" petorku i dozvolili ekipi Dereka Fišera da izbori koliko-toliko častan poraz.

Uz 38 poena ubačenih u "istrčavanju" u četvrtoj četvrtini, Njujork je stigao do 82:110.

Drugu četvrtinu Niksi su izgubili rezultatom 13:41, a treću 13:27. Bilo je 27:30 na osam minuta do kraja druge četvrtine, koja je završena serijom 4:32, za 31:62 pred odlazak na odmor. U istom stilu Niksi su nastavili i po povratku na parket, pa su dogurali do 45 poena zaostatka protiv ništa više od solidnog tima sa Istoka (skor 16-24).

Fišer nije mogao da računa na prve dve zvezde, Karmela Entonija i Amarea Studemajera, što može da bude samo pokušaj alibija.

Novi skor Niksa, čiji se predsednik Fil Džekson izvinio publici i uzeo kompletnu odgovornost na sebe, iznosi 5-36 i oni su zvanično gori tim od Filadelfije Seventisiksersa, koji su počeli sezonu sa 14 poraza u nizu. Zapravo je Filadelfija poslednji tim koji je Njujork nadigrao kod kuće, a to je bilo još 22. novembra.

Niksi pobedu nemaju od 12. decembra kada su iznenadili Boston Seltikse u "Gardenu".

Kvinsi Ejsi bio je najefikasniji u poraženom timu sa 18 poena, dok je goste predvodio Kemba Voker sa 28 poena i sedam skokova.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC