• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Navijači, protiv Galate pravi fer-plej"

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić apelovao je na navijače Crvene zvezde da na meču sa turskim timom u Top 16 fazi Evrolige sportski navijaju

 "Navijači, protiv Galate pravi fer-plej" Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Uoči duela Crvena zvezda i Galatasaraja, u trećem kolu Top 16 faze Evrolige, koji je na programu u petak u Kombank areni, ministar Vanja Udovičić izjavio je da navijači domaćeg kluba treba da pokažu dostojanstvo i da u sportu nema mesta nasilju.

"Na meču protiv Galatasaraja moramo da pokažemo dostojanstvo i pravo sportsko navijanje. Apelujem na navijače da svojim ponašanjem pošalju poruku da za nasilje nema mesta u sportu i da tragičan događaj, kakav je ubistvo navijača Marka Ivkovića, više nikada, nigde ne sme da se ponovi", rekao je Udovičić, navodi se u saopštenju Ministartstva omladine i sporta.

Utakmica privlači veliku pažnju zbog sukoba navijača u Istanbulu u novembru, uoči prethodnog meča dva kluba i ubistva navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića.

"Turska je učinila sve da se slučaj reši, uhvatila je ubicu, a na Srbiji je zadatak da sutra garantuje bezbednost svima u Areni. Preduzete su sve neophodne mere kako bi meč protekao bez problema, uključene su sve bezbednosne službe na nivou republike i grada, povećan je broj ljudi u obezbeđenju", napomenuo je Udovičić.

Posle dva kola u Grupi E Zvezda nema nijednu pobedu, a Galatasaraj je ostvario skor 1-1.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC