• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić pred Zadar: Očekujem dobar posao

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde Telekom traži od svojih igrača da koncentrisano uđu u duel sa Dalmatincima i nastave pobednički niz u ABA ligi.

 Radonjić pred Zadar: Očekujem dobar posao Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Košarkaši Crvene zvezde Telekom nemaju mnogo vremena za analizu poraza od Galatasaraja u Evroligi.

Samo tri dana kasnije čeka ih duel sa Zadrom u ABA ligi.

"Sigurno da nam ne prija poraz i da, kao i nijedan poraz do sada, nije bio drag. Činjenice su da je moglo bolje da se odigra protiv Galatasaraja, koji poseduje iskustvo i kvalitet koji je i iskoristio. Mi nismo uspeli da u nekim momentima koje smo morali da iskoristimo napravimo prednost i da kroz bolja rešenja, bolji šut i bolju odbranu dođemo do povoljnijih situacija i da ih savladamo. Ono što je bitno jeste da se iz tog meča izvuku pouke na kojim moramo da radimo, kako bismo već sutra nešto primenili, Naravno i da u narednom periodu budemo bolji i da igramo onako kako smo to radili nekoliko meseci unazad", rekao je trener crveno-belih Dejan Radonjić na konferenciji za medije uoči utakmice 18. kola regionalnog takmičenja.

Za razliku od ABA lige u kojoj ima maksimalan učinak, bez poraza, Zvezda u Top 16 fazi Evrolige ima skor 0-3, a za samo nekoliko dana predstoji teško gostovanje u Barseloni. Nema sumnje da će taj meč biti u podsvesti igračima i u ponedeljak, kada budu igrali protiv Zadra.

"Moraće da se koncentrišu. Očekujem da ne bude problema i da se odradi dobar posao, kao i da zadaci koji budu postavljeni, a biće vrlo jasni, budu izvršeni i da ostvarimo cilj, a to je osvajanje nova dva boda", jasan je Radonjić.

Strateg crveno-belih najavio je da će, ipak, pokušati da odmori igrače koji su izneli veći deo tereta u dosadašnjem toku sezone.

"Imali smo težak meč protiv Galatasaraja, a posle nas čeka Barselona. Sigurno da postoji ideja da se ovaj meč sa Zadrom iskoristi maksimalno da uradimo neke stvari koje smo zamislili. Između ostalog, to je i da odmorimo naše pokretačke snage ako bude bilo prilike".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC