• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lukajić: Optimizam se vratio u Igokeu

Autori mondo.ba Autori Nemanja Babić

Iako Igokea ima pet vezanih poraza, trener Željko Lukajić izjavio je da se optimizam vratio u redove šampiona Bosne i Hercegovine poslije odlične partije protiv Partizana a pred dvoboj sa Metalcem u Laktašima.

"Igosi" u ponedjeljak uveče s početkom u 20.30 časova dočekuju valjevski Metalac Farmakom u okviru 20. kola regionalne ABA lige i sigurno će da učine sve da prekinu negativnu seriju od pet vezanih poraza.

Posljednji neuspjeh od Partizana u Beogradu pokazao je mnogo dobrih strana izabranika Željka Lukajića, koji je u petak upravo taj meč apostrofirao kao pokazatelj da njegov tim ide ka napretku.

"Vratio nam se optimizam. Došao je i novi igrač (Brejdi Heslip, prim.aut) i normalno je da želimo pobjedu. Ono što je meni jako bitno je da vratimo i ponovimo jedan kontinuitet skoncentrisane igre. Tu mislim i na odbranu i na napad. Protiv Partizana sam prvi put vidio ono što smo radili i dogovarali, koncentraciju svih 40 minuta. Ide na bolje naša igra. Ja mislim da je to sada bolje za ono za šta se mi pripremamo, ali želim da pokažemo da napredujemo. Sigurno s optimizmom gledamo na sutrašnju utakmicu", rekao je trener Aleksandrovčana.

UPITAN DEBI KANAĐANINA

Lukajić je dodao i da nije siguran hoće li jedan od najboljih šutera, kako su mediji i pojedini stručnjaci okarakterisali Heslipa, nastupiti protiv valjevske ekipe.

"Nisam siguran, potpisao je ugovor, ali se još čekaju neki papiri iz SAD".

Poslije dva vezana domaća poraza (od Partizana i Olimpije) šef struke Metalca Vladimir Đokić naglasio je da gostovanje u Laktašima neće biti nimalo "ni lako ni naivno".

"Na redu je utakmica od koje svi dosta očekujemo ali znamo da neće biti nimalo lako ni naivno. Igokea igra odlično, promijenili su trenera i dva - tri igrača, pojačali su se, tako da odlazimo tamo poslije dva poraza u mečevima na kojima nismo bili na očekivanom nivou. Imali smo probleme zbog povrede Borisa Bakića, koja je uticala na intenzitet i rad na treningu, zatim povreda Nikole Otaševića i bolest par igrača, sve je to uticalo da dvije utakmice odigramo ispod svog nivoa. Vraća nam se Otašević, sutra ćemo znati da li će biti u kombinaciji za ovu utakmicu. Igokea je u međuvremenu dovela kanadskog reprezentativca Hejslipa kojeg lično znam, koji je veoma kvalitetan igrač, izuzetan šuter, prepametan u igri i odličan i u pik igri. Ako se uklopio, a nije imao puno vremena za to, biće im izuzetno pojačanje, uz iskusne i dobre igrače koje imaju. Imaju opterećenje da moraju da pobijede, mi ne moramo, pa ćemo vidjeti kako će to izgledati", podvukao je trener Metalca.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

TriTačke

''Vratio se optimizam'' - Mile zaprijetio, održao monolog igračima, uletio sa još para i rekao ''ovo vam je posljednja šansa''...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC