• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Heslip: Hoću titulu s Igokeom! (VIDEO)

Autor mondo.ba

Kanađanin Brejdi Heslip, koji važi za odličnog šutera trojki, izjavio je da želi da pomogne šampionu Bosne i Hercegovine da odbrani trofej. Pogledajte neke od njegovih šuteva izvan linije 6.75.

U Laktašima svi željno iščekuju debi novog pojačanja "igosa" u ABA ligi, ali je pod upitnikom njegov premijerni nastup protiv Metalca u ponedjeljak u 20. kolu ABA lige.

U izjavi za banjalučki "EuroBlic", Kanađanin je istakao da će u Igokei ostati do kraja sezone i da je stigao s namjerom da se domogne šampionskog pehara.

"Želim da osiguramo što bolju završnicu u ABA ligi, a nakon toga ćemo se okrenuti domaćem šampionatu gdje ćemo pokušati da odbranimo titulu. Sigurno da razmišljam i o nastavku karijere u nekim jačim klubovima, ali prije svega želim da kvalitetno radim i napredujem. Bio bih srećan ako jednog dana zaigram u NBA ligi, ali znam da je za to potreban mukotrpan rad", rekao je Heslip.

"OD 500 POGODI VIŠE OD 480 TROJKI"

Njegov trener Andrija Šola, koji je svojevremeno igrao za Široki, istakao je da pet godina radi sa Heslipom i da je on jedan od najboljih šutera na svijetu.

"Siguran sam u to jer ga dobro poznajem. Dešavalo se da poslije treninga šutira 500 trojki i pogodi više od 480 puta", rekao je Šola.

Odlični šuter je bio draftovan za najjaču košarkašku ligu na svijetu, ali nikad nije zaigrao u NBA već samo u razvojnoj ligi gdje je branio boje Rino Bighornsa, pa se odlučio na dolazak u Evropu.

"Evropska košarka se mnogo razlikuje od američke, ali pet godina sam reprezentativac Kanade u kojoj se igra vrlo slično kao na 'Starom kontinentu'. Zato sam siguran da neću imati problema sa adaptacijom. Ovdje se igra mnogo jača odbrana, košarka sa više obaveza, ali ja želim da učim i napredujem. Siguran sam da ću se dobro uklopiti u tim".

Heslip
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC