• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Naša serija, Megin motiv više

Autor mondo.rs

Trener crno-belih svestan je da će biti teško nastaviti dominaciju u zvaničnim susretima sa Mega Leksom. Vraća se Murić.

 Vujošević: Naša serija, Megin motiv više Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Košarkaši Partizana su porazom Olimpije u Solnoku postali sigurni učesnici plej-ofa i u poslednja tri kola im ostaje da se bore za što bolji plasman.

U idealnom scenariju crno-beli mogu čak do drugog mesta i prednosti domaćeg terena u polufinalu, ali to je u ovom trenutku samo mogućnost.

Realnost je gostovanje Mega Leksu (ponedeljak, 20.30), protivniku za koga Duško Vujošević smatra da ima kvalitet da prekine seriju njegovog tima od 10 pobeda u ABA ligi.

"Ekipa Mege ove sezone je uradila puno toga i zaslužuje svaki respekt. Imaju veoma perspektivnu ekipu, koja je ojačana Kešeljem, pa i još nekim igračima, koji nisu tako mladi i imaju i kvalitet i renome. Ovog momenta predstavljaju značajnu vrednost", rekao je Vujošević.

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović posle finala Kupa Koraća je "prozvao" Megu, izjavom da bi "voleo da ih u tako motivisanom i borbenom izdanju vidi i protiv nekih drugih klubova".

Jasna je aluzija na mečeve Partizana i Mege, iz kojih je prvak Srbije uvek izlazio kao pobednik, najčešće bez rezultatske neizvesnosti.

Vujošević, međutim, veruje da će učenici Dejana Milojevića dati sve od sebe da sruše još jednog favorita, kao što su nedavno uradili u Zagrebu protiv Cedevite.

"Sa jedne strane su rasterećeni, sa druge strane imaju želju da pobede, jer smo mi jedini tim koga nisu dobili u zvaničnim utakmicama. To im je samo motiv više da uzmu i taj 'skalp'".

On je, na kraju, najavio dobru košarkašku predstavu u Sremskoj Mitrovici.

"Njihovi rezultati su evidentni i nisu slučajni, a mi smo svesni opasnosti utakmice na njihovom terenu, njihove želje i mladosti. Spremni smo da odgovorimo na adekvatan način".

Edo Murić je posle povrede skočnog zgloba pre 15 dana u Nišu spreman da ponovo nastupi.

"Treniram poslednjih par dana i osećam se bolje, očekujem da ću biti u timu. Što se tiče utakmice, možemo da očekujemo težak posao. Znamo da smo individualno bolji, ali moramo da pokažemo motivaciju i volju da bismo došli do 11. uzastopne pobede".

Crno-beli bi se pobedom primakli Budućnosti na jedan korak, a onda čekali eventualni poraz Podgoričana od Cedevite, pred mogući direktni obračun za drugu poziciju, u "Morači" 22. marta.

TABELA: Zvezda 21-2, Budućnost 18-6, Partizan 16-7, Cedevita 15-8, Olimpija 13-11... Mega 10-13...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC