• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crno-beli već gledaju ka Podgorici

Autor mondo.rs

Duško Vujošević posle pobede nad Zadrom apelovao da u meču za drugo mesto budu "regularni uslovi i dobro suđenje, kao u Beogradu".

Budućnost i Partizan 22. marta u "Morači" će u direktnom sudaru odlučiti ko će biti drugi na kraju ligaškog dela sezone, a ko treći (ako Cedevita u isto vreme pobedi Solnok) ili četvrti (ako Cedevita izgubi).

Dakle, ulog je prednost domaćeg terena u polufinalu plej-ofa, a biće razrešena i velika enigma srpske košarke - "dva potencijalna ili jedan siguran učesnik Evrolige", u zavisnosti od toga hoće li se "večiti" rivali sresti u polufinalu.

"Treba se koncentrisati i dobro pripremiti za Podgoricu. Sećam se meča u Beogradu, koji sam zbog kazne posmatrao iz publike i dobrog suđenja za gostujući tim. Nadam se da će uslovi i tamo biti regularni i da će pobediti onaj ko bude bolji na terenu. Velika je razlika između drugog i četvrtog mesta i taj meč nosi veliku težinu", rekao je Vujošević.

Osvrnuvši se na rutinsku pobedu nad Zadrom (87:53), dvanaestu uzastopnu u regionalnom takmičenju, pomenuo je zdravstvene tegobe nekolicine igrača pre utakmice i još jednu impresivnu posetu.

"Više od pobede raduje dolazak ovolikog broja navijača, što nije iznenađenje. Pružili smo angažovanu i dobru igru. Još je rano za procene, ali utakmica je nagovestila da smo napravili dobar potez pri izboru plejmejkera, kome će sigurno trebati još vremena da se prilagodi", ocenio je i učinak Džoša Akojona.

Amerikanac je debitovao sa 16 postignutih poena, uz šut za trojku 4/5.

Vujošević je podsetio da je Zadar u prošlom kolu "izgubio od Cedevite na jednu loptu", ali i da iz tog sastava u Pioniru nije nastupio odlični organizator igre Džejms Florens.

Trener Zadra Ante Nazor čestitao je domaćinu i istakao sjajan ambijent u dvorani.

"Bili smo pravi i parirali smo u prvom delu, međutim, protivnik je mnogo jači. Svaki duel i 'ničija' lopta pripali su njima. Dobro je što su naši mladi igrači osetili ovakvu atmosferu, koja je najbolja u regionu", rekao je Nazor.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC