• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Došao bučno, odlazi tiho: Metalac otpustio Karsona

Autor mondo.rs

Američki plejmejker nije zadovoljio Valjevce, pa je rastanak bio neizbežan.

Džejhi Karson stigao je ove zime u Srbiju, skrenuvši pažnju javnosti i izazavši velika očekivanja od svog boravka u dresu Metalca.

Međutim, tokom kratkog boravka u Valjevu nije zadovoljio, pa je od ove sedmice ponovo slobodan igrač. Nastupio je samo protiv Zvezde pretprošlog vikenda, kada je za sedam minuta u igri promašio dva šuta i "otvorio" jednu kontru domaćinu.

"Karson nije ispunio očekivanja i razišli smo se sa njim. U utorak bi trebalo da bude završena i papirologija u vezi sa tim", izjavio je za MONDO trener Metalca Vladimir Đokić.

Mladi stručnjak istakao je da neće jačati tim novim organizatorom igre i podvukao da potpuno veruje u postojeća rešenja na toj poziciji.

"Nema preke potrebe da se na tom mestu pojačavamo. Verujem u tri plejmejkera koja imamo i uopšte ne sumnjam u njih. uveren sam da će Ljubičić, Protić i Otašević izneti teret do kraja sezone na pravi način", dodao je Đokić.

Na kom mestu bi, ipak, moglo da stigne pojačanje u Valjevo?

"Radimo na dovođenju još jednog visokog igrača. Ne nekog poznatog ili dominantnog. Pristupamo toj potrazi sa ciljem da angažujemo nekoga ko će moći da odmeni Jevtovića ili Majstorovića".

Utakmica protiv Zadra, u poslednjem kolu ABA lige, biće poslednja u kojoj Đokić neće moći da računa na najnovije pojačanje - iskusnog Mladena Jeremića, koji će steći pravo nastupa u domaćem takmičenju.

"Angažovali smo Mladena Jeremića, koji je već igrao za Igokeu, pa nije mogao da doprinese u utakmicama ABA lige, ali smo ga doveli svesni te činjenice. Znamo koga smo angažovali, znamo da je u pitanju jako kvalitetan igrač i nemam sumnju da će pružiti značajan doprinos kada bude aktiviran".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC