• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Divac: O'Nil je bio jak, ne i talentovan

Autor mondo.rs

Legendarni srpski centar govorio je američkim novinarima o svom velikom rivalu iz igračih dana. "Ja sam imao talenat, on je bio snažan", rekao je.

Vlade Divac (47) i Šakil O Nil (43) izgradili su krajem prošlog i početkom ovog veka rivalstvo o kojem se mnogo pričalo i o kojem se i danas govori.

Legendarni srpski centar, sada predsednik Olimpijskog komiteta Srbije i potpredsednik Sakramenta, osvrnuo se u razgovoru za Asošijeted pres na duele koje je vodio sa gorostasom koji mu je sada i saradnik, kao manjinski vlasnik Kingsa.

"Dugo sam u košarci i moram da kažem da je (centar Sakramenta) Demarkus Kazins najtalentovaniji visoki igrač kojeg sam video. Šek nije bio talentovan, on je bio samo snažan. Ja sam bio talentovan, ali nisam bio jak", rekao je Divac.

O' Nil je sa svojim Lejkersima u tri uzastopne sezone stajao na put Divcu i Kingsima, svaki put ih eliminisavši iz plej-ofa.

"On je jedan od najdominatnijih igrača u istoriji... Sada mi je šef, uvek je to i bio", dodao je dobro raspoloženi Divac o četvorostrukom NBA šampionu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC