• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Budućnost pred Partizan: Mnogo je tenzije

Autor mondo.rs

Podgoričani objavili drugo saopštenje povodom gostovanja crno-belih. Prvim su tražili od navijača zamenu važećih godišnjih karata, a drugim apelovali da se smire strasti.

Dovoljno je pogledati raspored u vrhu tabele ABA lige da bi se lako zaključilo koliki će značaj imati utakmica Budućnost - Partizan.

Ulog je ogroman - osvajanje drugog mesta i sticanje prednosti domaćeg terena u borbi za  plasman u finale plej-ofa (čitati: za plasman u Evroligu). S tim u vezi, Podgoričani su preduzeli konkretne mere još od prvog dana ove sedmice.

Šampion Crne Gore tražio je od svih vlasnika klupskih godišnjih karata da do meča protiv Partizana zamene svoje karte za nove, posebno izrađene za meč protiv crno-belih.

"Kako smo zbog izuzetno zahtevne organizacije, koja predviđa specijalne mere obezbeđenja, prinuđeni na drugačiji način funkcionisanja, gledaocima će biti onemogućen ulaz sa bilo kojom vrstom klupskih godišnjih karata, osim kartama posebno izrađenim za ovu utakmicu", poručio je klub.

Dakle, Podgoričani su uložili dodatni napor da obezbede prednost domaćeg terena i da uskrate bilo kakvu podršku crno-belima. Kada su preduzeli taj potez, objavili su saopštenje kojim su apelovali da se smanje tenzije.

KK Budućnost je u sredu navijače da protiv Partizana podrže svoj tim dostojanstveno i u sportskom maniru.

"Kao i do sada, kada je u pitanju duel pomenutih rivala, interesovanje je ogromno, ali je propraćeno velikom tenzijom. Javnosti je poznato da je Budućnost više puta kažnjavana i na taj način ponižena pred evropskom košarkaškom javnošću. Pravi poštovaoci sporta, koji sun a bilo čijoj strani, nikada nisu inicijatori bilo kakvih nemilih događaja. Pokažimo da je košarka viteški sport, a vi publika sa visoko razvijenom građanskom svešću", saopštio je klub, a prenele Vijesti.

Duel Budućnosti i Partizana biće odigran u nedelju, od 17.00 časova.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC