• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gurović, Jakovljević i Guša (još) nisu selektori

Autor mondo.rs

Košarkaški savez Srbije demantovao je "procureli" spisak selektora mlađih kategorija.

Prema pisanju dnevnog lista "Blic" od srede, Milan Gurović, Dragan Jakovljević i Vanja Guša definitivno će ovog leta postati selektori mladih kategorija, uz Dejana Mijatovića i Aleksandra Bućana, koji to već jesu.

Međutim, Košarkaški savez Srbije demantovao tu informaciju saopštenjem.

"Košarkaški savez Srbije ovim putem želim da demantuje informacije koje su se ovih dana pojavile u javnosti, a koje se odnose na objavljen spisak trenera mlađih reprezentativnih selekcija", poručeno je iz Sazonove.

"KSS saopštava da konačan spisak izabranih selektora još nije formiran i da je rukovodstvo KSS zaduženo za postavljanje trenera još uvek u procesu selektiranja i stručnih analiza kandidata za trenere. Ovim putem, KSS napominje da je jedino Upravni odbor nadležan za donošenje odluke o konačnom spisku trenera, koji će biti objavljen na jednoj od svojih narednih sednica", takođe je saopšteno.

Prema pisanju "Blica", Gurović (trenutno trener FMP-a) trebalo bi da preuzme univerzitetsku selekciju od Olivera Popovića, a Aleksandar Bućan (trener juniora Partizana) trebalo bi da preuzme obavezu selektiranja juniora, od Dejana Mijatovića, koji bi ostao na klupi selekcije do 20 godina.

Istovremeno, predviđeno je da Bućan napusti mesto selektora mlađih juniora, a taj posao preuzeo bi Vanja Guša, prenosi list, kao što ekskluzivno otkriva da bi Dragan Jakovljević - bivši trener kadeta Crvene zvezde - trebalo da preuzme tu selekciju od Vladimira Đokića.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC