• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kantu predstavio Pandinog prijatelja

Autor mondo.rs

Ron Artest aka Meta Vorld Pis aka Pandas Frend održao je prvu konferenciju za medije po dolasku u trofejni klub sa severa Italije.

Palakanestro Kantu, dvostruki prvak Evrope, trostruki prvak Italije i osvajač mnogih drugih važnih trofeja, imao je u istoriji na desetine sjajnih košarkaša, ali čini se da ničiji dolazak nije prouzrokovao pompu kao dolazak samozvanog Pandinog prijatelja.

Tridesetpetogodišnji Meta Vorld Pis, rođen kao Ronald Vilijam Artest Džunior, ove nedelje je potpisao ugovor sa Kantuom do kraja sezone, a u četvrtak je predstavljen medijima i navijačima u Maporo areni.

Pandin prijatelj, kako se "rebrendirao" posle transfera u Kinu leta 2014, igraće i u Italiji pod najnovijim nadimkom, mada mu je zvanično ime u SAD i dalje Meta Vorld Pis.

Nosiće dres sa brojem 37, koji mu je uručila predsednica kluba Ana Kremaskoli.

Kantu sa skorom 10-12 deli od osmog do desetog mesta na tabeli nacionalne lige i u preostalih osam kola boriće se za plasman u plej-of.

"Ne volim da igram za velike klubove, volim da ih pobeđujem", rekao je novinarima Pandin prijatelj, nekada član Čikago Bulsa, Indijana Pejsersa, Sakramento Kingsa, Hjuston Rokitsa, Los Anđeles Lejkersa, sa kojima je osvojio svoju jedinu NBA titulu, i Njujork Niksa.

U timu Kantua od poznatijih igrača trenutno nastupaju Giorgi Šermadini, Darijus Džonson Odom, Ivan Buva (ex-Cedevita, Široki), Avudu Abas (U-20 prvak Evrope 2013. sa reprezentacijom Italije)...

Pandin prijatelj poznat je i kao glavni akter tuče sa domaćim navijačima na utakmici Detroit - Indijana novembra 2004. godine, zbog čega je bio suspendovan do kraja te sezone.

"Odrastao sam igrajući na ulicama Njujorka, gde nije bilo mesta za mekane. Isprva sam taj mentalitet preneo i u NBA ligu, ali više nisam takav. Stariji sam i zreliji. Znam da imam još samo pet godina profesionalnog igranja košarke i želim to vreme da provedem u zabavi i dobrom duhu. Igraću sa strašću, ali bez besa i ljutnje", obećao je Italijanima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC