• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Vidimo se u subotu!

Autor mondo.rs

Trener Partizana čestitao je Zvezdi, ali i svojim momcima i rekao da je dobro za Beograd da ima dve ovako kvalitetne ekipe.

 Vujošević: Vidimo se u subotu! Izvor: MN PRESS

Čestitke svojim momcima, ali i rivalu na prikazanoj igri.

Tako je trener Partizana Duško Vujošević počeo izlaganje posle "brejka" koji je njegov tim napravio u drugoj utakmici polufinalne serije plej-ofa ABA lige, u kojoj je Partizan u grotlu "Pionira" pobedio Crvenu zvezdu – 68:70.

"Naravno, bio je ovo susret veoma kvalitetan, ali i veoma težak za obe ekipe, a da ne pričam o tome koliko je teško kada se dva tima ovakvih kvaliteta susreću dan za danom i koji je to napor za igrače", rekao je Vujošević i dodao:

"Čestitam ovim mojim momcima, ali čestitam i Zvezdi na kvalitetnoj utakmici i dobroj borbi. Mojim momcima čestitam na tome što su u ovakvoj situaciji i atmosferi imali hrabrosti i karaktera da dobiju veoma značajan susret, ali... Bez obzira na to, rekao sam i pre meča da nas čeka duga serija".



Dodao je...

"Daleko od toga da je bilo šta rešeno, a mislim da je za košarku dobro što dve ekipe iz Beograda imaju ovaj kvalitet i što mogu da demonstriraju taj nivo košarke. Nadam se da su sladokusci uživali u onome što košarku čini kvalitetnom, a što je moglo da se vidi ove večeri".

"Vidimo se u subotu", nadovezao se.

Vujošević je upitan da li smatra da je umor stigao pre svega igrače Crvene zvezde, koji su ove sezone odigrali više utakmica od njegovog tima, s čim se on nije složio.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC